Użytkownik enp Opublikowano 13 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 1. Twój nick: en. p 2. Co chcesz zmienić: Chciałbym aby na serwerze pojawił się plugin z misjami, za które będą nagrody oraz system lvl'owania. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Już kiedyś pisałem o to propozycje i została przyjęta jednak w nowej paczce tego brakuje. Zdecydowanie wprowadziłoby to urozmaicenie do gry. Spowodowałoby to kolejne wyzwanie dla graczy - szczególnie więźniów, niż zwykły bunt czy wykonywanie poleceń. Za zdobyte nagrody z misji np. w postaci szlugów byłoby łatwiej ludziom zdobywać elementy kosmetyczne itp. W tym przypadku można by było podnieść cenę wszystkich rzeczy. W /rank też można dodać ranking kto ile wykonał misji. @ Trivor 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 13 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 13 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Jestem za. Na pewno gracze będą mieli kolejne konkurencje dla siebie i będzie kolejna zabawa. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Listopada 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 duzy mod potrzebuje bardziej szczegolowego opisu bo z tego krotkiego opisu za wiele nie wynika dokladnie rozpisane. Misja nr 1. Zrob to. Nagroda:. System levelowania na co? na kille, na czas w grze, na co? Ile lvl. Co 5 leveli np nagroda - rozpiska na jaki lvl jaka. Opiekun zajmij sie z kims dokladnym rozpisaniem tego, potrzebny jest caly plan i potem zrobi sie plugin 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 /misje /exp 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi