Użytkownik VanitYY Posted November 13, 2021 Użytkownik Share Posted November 13, 2021 1. Nick: VanitY 2. Wiek: 17 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/VanitY/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: 9/10 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Pewnie, że tak. 6. Doświadczenie: A w sumie to spore. Na randze admina nie raz już miałem okazje pograć a nawet i na Strefie na starym serwerze JB gdzie byli inni właściciele. Szło mi na prawdę dobrze, zero skarg jak i plusy były dla mnie. Gram na serwerach JB dobre 4 lata więc wiem z czym się to je. Myślę, że mogę dobrze wpłynąć na serwer ponieważ nie posiadam z nikim "kosy" a w ciągu w sumie to krótkich dni posiadam już sporo znajomości z graczami więc najwidoczniej szybko mogę wpłynąć na graczy oczywiście na dobre. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Jak najbardziej. 8. Składka (Tak/Nie): Mogę coś tam rzucić na tacę. 2 1 Link to comment
Użytkownik Meowenstein. Posted November 13, 2021 Użytkownik Share Posted November 13, 2021 +składka +aktywność +doświadczenie +wydajesz się być ogarnięty +/-podanie -konto na forum, ale zawsze można nadrobić Jestem za okresem próbnym 2tyg. Link to comment
Użytkownik∙ kacorvixon_ Posted November 13, 2021 Użytkownik∙ Share Posted November 13, 2021 jestem na tak +gt +znajomosc zadan straznika +wiek +mikrofon Link to comment
Użytkownik PiyDus Posted November 13, 2021 Użytkownik Share Posted November 13, 2021 Jestem na tak - Wiek - Jak coś odwali to przyjade i ma w łeb - Doświadczenie - Pomocny - Składka - NA TAK Link to comment
Użytkownik IBeatKappa. Posted November 13, 2021 Użytkownik Share Posted November 13, 2021 Na Duże tak: Bardzo ogarnęty w temacie JB, często aktywny na serverze, a takich Strażników potrzeba, ponieważ ostatnimi czasy w danych godzinach Adminów brakuje, a na servie robi się młyn. Nie mam zastrzeżeń. Link to comment
Użytkownik DayZoon Posted November 13, 2021 Użytkownik Share Posted November 13, 2021 Jestem za przyjęciem go na okres próbny -Konto na forum +GT +doświadczenie +mikrofon +chęci +wiek Link to comment
Użytkownik szprejt Posted November 13, 2021 Użytkownik Share Posted November 13, 2021 Jestem na tak bo ten serwer upada z taką administracją mam nadzieje że coś zrobisz +Wiek +GT +doświadczenie +chęci +wiek Same plusy trzymaj się Link to comment
Użytkownik 111 Posted November 13, 2021 Użytkownik Share Posted November 13, 2021 (edited) Byłabym na tak, ale jestem na nie. Może jak przestaniesz używać skryptów na szybsze chodzenie (tj. sgs hack/strefowanie na skryptach), bo obecnie to to trochę niesprawiedliwe. Edited November 13, 2021 by Pregnant 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted November 14, 2021 Właściciel Właściciel Share Posted November 14, 2021 1 Link to comment
Użytkownik enp Posted November 14, 2021 Użytkownik Share Posted November 14, 2021 @ VanitYY zgłoś się do Trivora po flagi i odbierz rangę na forum. Link to comment
Recommended Posts