Użytkownik RockEgg21 Opublikowano 15 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 1. Twój nick: RockEgg21 2. Nick oskarżonego: @ MaChinE**DiabliK******BIG 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 15.11.2021, 20:23 5. Powód skargi: Brak reakcji na zgłoszenia w grze 6. Opis sytuacji: Zgłoszenie do admina, że gościu lata na wh - zero reakcji, zgłoszenie do admina, że 2 typów lata zlagowanych tak, że mają teleporty jakby grali na tosterze zero reakcji - a niech grają dalej i zajmują sloty normalnym graczom (super podejście), zgłoszenie o treści "jeżeli tam jestes to cos zrob, albo wyjdz" - eureka - reakcja: Cytat Kicked by Console: "Wyjdz ty" Kicked :"Wyjdz ty" 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www1.zippyshare.com/v/QfguEVMG/file.html Proszę Head Admina o weryfikacje pracy tego admina, jeżeli się mylę, to proszę o wyjaśnienie. Z góry dziękuję za czas poświęcony na rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RockEgg21 Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) 8 minut temu, johncenajestkoks napisał: Dostałem ssy już piszę odwołanie. I słusznie. Dla mnie jesteś bardzo wątpliwy, mimo to jak wrzucisz SS'y to pozostaje też weryfikacje dema, bo umiejętne granie na WH potrafi oszukać SSy, co pokazał już niejeden gracz. Pozdro @GENERAL ALADEEN - wytłumacz mi na jakiej podstawie mogę stwierdzić kto był adminem, skoro na forum nie ma ogólnej rozpiski z aktualnym składem teamu na serwerze? Edytowane 15 Listopada 2021 przez RockEgg21 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 16 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 (edytowane) Nie rozumiem dlaczego jest na mnie ta skarga? przyszedłem na serwer, bo gracz który napisał do mnie na steam, po prosił mnie abym sprawdził gracza: johncenajestkoks - Jak już oglądałem podejrzanego to postanowiłem mu dać Screeny , między czasie gracz RockEgg21 - Napisał na u@ "jeżeli tam jestes to cos zrob, albo wyjdz" / Zareagowałem i dałem ci bana na 5 minut za takie słowa. Ta Skarga jest na temat: kick, brak reakcji na u@ z strony admina. - Niestety nie było mnie jak coś pisałeś na U@ oprócz co wspomniałem na górze. Więc nie wiem od kogo dostałeś kick. Skarga nie powinna być związana ze mną. Ale jeżeli @ Błaszczyk nie toleruje takiego zachowania to się ciesz że masz kick, a nie bana a swoją drogą to naprawdę, ojej zawalił ci się świat normalnie. A co do obowiązków admina - jeżeli ty jako RockEgg21 piszesz na u@ to nie musi od razu reagować, my jesteśmy ludzmi. Więc na przyszłość badz cierpliwy i napisz to w formie grzecznościowej a nie prowokujesz admina. Jak dla mnie ta skarga powinna być odrzucona, jak zarazem mnie i błaszczyka. Pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 5 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 16 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 A wiec tak, ja bylem na serwerze wbilem i odrazu na u@ zaczal pisac ze ktos tam na klatkach i na wh leci, sprawdzam sprawdzam a zaraz tekst, jak masz zamiar nic nie robic to wyjdz, takie teksty to sobie niech zostawi dla siebie, bo ja nie jestem robotem zeby patrzec na wszystkich na serwie będąc sam, ja cie wyrzuciłem nie diablik, wiec nie wiem dla czego na niego ta skarga?, Pozdrawiam. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RockEgg21 Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 @MaChinE**DiabliK******BIG @Błaszczyk Ze swojej strony chciałbym jedynie przeprosić, trochę mi się wczoraj odkleiło, ciężki dzień w pracy, etc. Oczywiście rozumiem, że nikt nie jest robotem... Wygrała frustracja, nie rozsądek. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi