Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 18 Listopada 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Jaką dowolną rzecz zmieniłbyś/zmieniłabyś w swoim życiu? 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 18 Listopada 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Mniej spać 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 18 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Zmieniłbym podejście do życia 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 18 Listopada 2021 Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Nic 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola. Opublikowano 18 Listopada 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Mniej kawy❤️ wiecej soków 🤮 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 18 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Moją panią do historii. Po*ebana jest 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Godzinę temu, To1rw napisał: Moją panią do historii. Po*ebana jest @ Andrzej. też ma problem z babką od historii, może Wy z jednej skzoły, a nawet nie wiecie Komputer na lepszy bym zmieniła 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 16 minut temu, Dusia napisał: @ Andrzej. też ma problem z babką od historii, może Wy z jednej skzoły, a nawet nie wiecie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyz.cfg Opublikowano 18 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 interpretując owy wpis, sądze że zmieniłbym swoje dotychczasowe podejście do życia 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Powiem szerze, że nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Ciekawe pytanie. Moje życie nie jest idealne, wiadomo. Ma się problemy i czasem jest ich dużo. Mimo wszystko jest mi dobrze, mam gdzie mieszkać, mam przyjaciół, rodzinkę, która się kocha... Moje życie jest przyzwoite, ale jakbym miał coś zmienić, może inaczej spojrzałbym na ludzi, których poznaję. No i gdyby problemów było mniej.. Zmieniłbym za to szkołę. Czuję,że popełniłem błąd wybierając to liceum, chociaż poznałem tu wielu świetnych ludzi. Gdybym mógł cofnąć się do przeszłości zmieniłbym przynajmniej część życia związaną ze starymi przyjaciółmi. Nie pozwoliłbym im tak szybko odejść. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) Tak jak kolega wyżej. Powrót do starych znajomych i przyjaciół. Niestety na dzień dzisiejszy nie mam już z takimi zaufanymi osobami kontaktu, a szkoda ;x Edytowane 18 Listopada 2021 przez Krip 2 Odnośnik do komentarza
Kuro no Kenshi Noir Opublikowano 18 Listopada 2021 Kuro no Kenshi Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Na pewno rzuciłbym palenie papierosów i to chyba tyle 🤔 1 If the world wants to kill me, I'll kill the world. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 18 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Podejście do ludzi 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik piotrek potter Opublikowano 19 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 zostałbym papieżem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi