Użytkownik K3mpiX Opublikowano 18 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze:K3mpiX Nick admina banującego: Zeus Dostałeś bana, gaga czy muta?: Gaga,Muta Czas oraz data bana: 18.11.2021r. Serwer na którym dostałeś bana: Only AWP #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gram se na serwerze i wiekopomny Pan Zeus oczywiscie bez MIKRA CO JEST WYMOGIEM W ADMINISTRACJI Z TEGO CO WIEM pisze na chat ze jestem dzieciakiem ze mam mordę zamknąć bo niby płacze i mnie mutuje bo przegrywa ze mną na argumenty. Cały serwer murem za mną tak dodam na marginesie i ze niesłusznie dostałem. DOSTAŁEM POWÓD DOROŚNIJ. Nie widzę czegos takiego w regulaminie i własnej prowokacji tez nie widze. CO TO ZA DYSKUSJE ADMINA. Admin działa nie dyskutuje! ✭ VIP ✭ zeus : kurwa dzieciaku masz bol dupy o to ze cie wytjebali z administracji i codziennie bedziesz przychodził i plakał? ✭ VIP ✭ zeus : kurwa dzieciaku masz bol dupy o to ze cie wytjebali z administracji i codziennie bedziesz przychodził i plakał? ✭ VIP ✭ zeus : udaj sie moze do psychiatry i z nim pogadaj co cie boli (dzieki za obraze) Link do Sourcebansa z twoim banem:http://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=K3mpiX&advType=name Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198798867066/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: W konsoli nie są umieszczone dane działania pana zeusa @ zeus @ HABUDDA @ nezz : D Edytowane 18 Listopada 2021 przez Drako 2 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 18 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) 1. Nie musisz nas oznaczać. 2. Rzuć jakimś dowodem w postaci np ss, ze tak napisał. PS: Popraw tytuł odwołania. EDIT: moje niedopatrzenie jest ss. Edytowane 18 Listopada 2021 przez nezz 1 Odnośnik do komentarza
Premium zeus Opublikowano 18 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 sluchaj nie miałem zamiaru wysłuchiwac twojego gadania do innych zeby byli cicho bo im zara muta za nic dam, mikro moze i jest obowiązkowe ale nie bede z toba konwersowal kiedy jestem przeziebiony i mnie gardło boli. dodam jeszcze ze za nic muta/gaga bys nie dostal 1 Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 18 Listopada 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 W wolnej chwili zostanie sprawdzone demko. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 19 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Ban minął, sprawę z adminem wyjaśnijcie sobie na pw. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 19 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi