Użytkownik StailerS Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Nick: StailerS Wiek: 15 Doświadczenie: Byłem na jednym serwerze, Jalibreak własicielem serwera , oraz Grafikiem Znajomośc amxmodmenu[0/10]: 7/10 [steam/Non Steam]: Steama sprzedałem, tydż temu GT(czas gry): https://www.gametracker.com/player/Stailers/46.29.21.219:27190/ GamTracker , nadrobie te 6h. Ile dziennie spędzisz czasu na serwerze: 3h, 4h a w weekendy 6h, 7h Składka miesięczna 11.07zł sms | 10zł Psc, Przelew[Tak/Nie]: Tak,psc Przeszedłeś mutacje[Tak/Nie]: Przechodzę. Posiadasz mikrofon[Tak/Nie]: Tak Znajomość regulaminu[Tak/Nie]: Tak, zawszę czytam jak wchodzę na serwa lub do ct Odnośnik do komentarza
Użytkownik K!EROWN!K Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 No ja ci powiem tak Jestem na nie raz tylko na serwerze byłeś i co myślisz ze dostaniesz admina? - wiek - gt + składka + regulamin Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Ja również na Nie -Wiek -GT +Składka -Pierw strażnik potem admin. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 10 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 na nie -gt -konto pod podanie -Pierw strażnik potem admin. Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Podanie odrzucam pierw na straznika sie skladka Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi