Sponsor DiaBliK Opublikowano 21 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Witajcie, chciałbym zaproponować nowy wizerunek AMXbans'a. proponuję zmienić wygląd bansa, na lepszy i wygodniejszy moim zdaniem. Stary -----> A przyjąć taki jak ma COD MOD ----> Fajnie i estetycznie będzie to wyglądać w naszym bansie, czyli jeżeli graczowi upłynie czas bana lub zostanie odbanowany, żeby właśnie się wyświetlał na zielono a nie na czarno. Na pewno będzie to przydatne dla UBT jak zarazem Adminom. Wydaję mi się że fajna taka opcja aby takie coś dodać tak jak właśnie ma COD MOD. Chciałbym jeszcze zaproponować aby dodać listę adminów do bansa, szybko i wygodnie można sprawdzić kto kogo zbanował. Na pewno przydatna rzecz dla admina ponieważ może w takiej postacji sprawdzić ile zbanował graczy a przede wszystkim kogo. Co myślicie o takiej propozycji? @ Trivor @ UBT CS 1.6 @ Admin CS 1.6 Edytowane 21 Listopada 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 21 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Jestem jak najbardziej za Podoba mi się to, że na zielono się podświetla ban, który już wygasł. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi