Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - kl1x

SHY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: kl1x
Admin banujący: Oro koroner
Serwer: dd2#1
Data zdarzenia: 20-11-2021
Opis sytuacji: Odwołuję się po raz kolejny z uwagi, iż nie zgadzam się z decyzją machine*diablik. Proszę o ponowne rozpatrzenie sprawy. 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=660
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV) :https://easyupload.io/28ynkr

• Sponsor
SPONSOR

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

Demko k1
6:29 Do wyjaśnienia, ale ogólnie dziwna akcja B+/-
7:34 B-
8:10 B-
8:23 B-
9:04 B-

/czasówki diablika

7:00 Nie wiem co tutaj dziwnego, rzeczywiście teammate zabił na midzie i więcej strzałów nie słyszy, więc czemuby miał nie picknąć? B-
7:31 Tutaj też nie czaję, 7:34 dane jako B-, po czym ta sama akcja niżej na B+... Anyway dla mnie normalny prefire, przypadek że się ruszył z modelem. Nawet jeśliby miał wh to nie dałby rady ruszyć się idealnie z modelem, bo nie było tam czasu na reakcję B-

Demko kx

14:45 Naciągane B+, bardziej B+/-
15:07 Normalny skan, przy takiej liczbie graczy na serwerze praktycznie na 100% ktoś pójdzie do komina, skan nawet nie jest celny B-
15:31 B-

3/4 akcji nie powinno się tutaj znaleźć, dla mnie ub. @ eSX  decyzja zależy od Ciebie.

• Użytkownik

k1.dem
6:29 dziwny movement, ale brak wcześniejszych demek, żeby stwierdzić, czy często tak robi b+/-
7:34 b-
8:10 b-
8:23 ogólnie śmieszy mnie to  "brak info", zajęli im długą, stoi tam wcelowany pół minuty, ale oro i tak napisze "brak info" b-
9:04 b-

//czasówki diablika
7:00 ja tego nie rozumiem akurat, teammate dojechał dolny na środek, zabił dwóch, po czym wskoczył na gale. Podejrzany pickuje koniec gali, po czym widzi jak inny CT ją dojechał i biegnie anarchię. Nic dziwnego b-
7:31 on pickuje AWP na respie, nic dziwnego tu nie ma b-

kx.dem
14:45 tutaj jestem w stanie dać b+ ciągnie za modelem, jakby spanikował, bo do niego strzelają i sie zapomniał
15:07 tu nawet słyszy, że od lewej przeciwnik strzela, dla mnie normalny strzał b-
15:31 b-

Podsumowując, całe półtora akcji, leci UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]