Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 21 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) 1. Twój nick: @ ph1zi 2. Co chcesz zmienić: Kilka rzeczy omówię poniżej 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Dla zmian 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - Witam chciałbym wprowadzić zmianę na posadach, z tego co mi wiadomo na serwerze aktualny własciciel nie przesiaduje (podowiadywałem się na serwerze) ale też ja go nie widuje na nim. Moją propozycją jest awans Admina @ kaveltoja na wlasciciela serwera, a @ Anox na emeryture. Serwer jak pamiętam kiedyś był pełen cały czas teraz jest tak średnio, czasem nie da się wejść bo pełen serwer a czasem jest tak że są pustki... Moim zdaniem jak zauważyłem to ludzie wychodzą bo kanały są tylko max 5 osobowe, bo albo są za duże, albo bezsensownie stworzone... dlatego chciałbym wprowadzić troszkę świeżości na serwer i może to ruszy i wróci do dawnej aktyaności pozdrawiam Magda Gessler Edytowane 21 Listopada 2021 przez ph1zi 1 2 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 21 Listopada 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Powiedz mi tylko, jak ty chcesz zabrać komuś swoją własność xDD masz nowego właściciela : Nie Edytowane 21 Listopada 2021 przez To1rw Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 21 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 skoro on zrobil tego dc to jak chcesz przekazac wlasciciela 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi