Użytkownik d_Radzio_b Posted November 21, 2021 Użytkownik Share Posted November 21, 2021 Imię: Radosław Wiek: 27 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: jestem aktywnym graczem czesto przesiaduje na serweze no i moge sie przydac do likwidacji cziterów Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: cod mod 201 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:niestety nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): słaba ale szybko sie ucze nowych oprogramowan Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: szybko zawieram znajomosci 3 1 1 Link to comment
Użytkownik enp Posted November 21, 2021 Użytkownik Share Posted November 21, 2021 podanie napisane na kolanie znajomosc amx składka wiek Spoiler 1 Link to comment
Użytkownik PiyDus Posted November 21, 2021 Użytkownik Share Posted November 21, 2021 Nie no stary, każdy się uczy... Ja za małego się uczyłem i robiłem serwery. Teraz potrafię więcej. + wiek - Doświadcznie ** Jak chcesz to się skontaktuj ze mną, czy coś na naukę amxx ** 1 Link to comment
Użytkownik Smerf.LaLuś Posted November 22, 2021 Użytkownik Share Posted November 22, 2021 4.17 Osoba składająca podanie na rangę funkcyjną nie może posiadać ostrzeżenia na koncie. https://strefaskilla.pl/forum/1299-odpracuj-ostrzeżenie/ Temat zamykam do czasu odrobienia ostrzeżenia. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Link to comment
Zasłużony Andrzej. Posted November 24, 2021 Zasłużony Share Posted November 24, 2021 @ Shoter @ Mlynek rozważacie coś z kandydatem czy nie? Link to comment
Recommended Posts