Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 1. Twój nick: Dusia 2. Co chcesz zmienić: Dodać na czas świąt modele/skiny świąteczne 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Tematycznie do świąt 4. Link do pluginu (opcjonalnie): PW będzie podane jak coś będzie odpowiadać Podam parę propozycji modeli graczy/broni i granatów Modele graczy mogą zostać dodane dla np. samych Svipow LUB osobno model do kupienia, jako unikat czy cuś LUB dla samych adminów (To już sobie Trivor zdecyduje) //Jeszcze na zmianę mogła by być mapa zwykłego Dusta i śnieżnego ii można dodać snieg i opcje wyłączenia go gdyby kous nie odpowiadało. +Bliżej czasu mikołaja 6.12 dodać świąteczne muzyczki Iii może zamiast pikania bomby to na czas podłożenia bomby jakaś muzyczka świąteczna lub głos mikołaja? Modele postaci: Lub takie czapki bez model Skiny do broni ŚWIĄTECZNA PAKA (można taką lub jakąś choinkę/prezent) MODELE DO KOS GRANATY Flashbang Flashbang Grenades Grenades Grenades Grenades (Nie trzeba wszytskiego dodawać, można np. dodać parę poszczególnych modeli/skinych) 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mike123 Opublikowano 23 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) Jestem za. Doda to świąteczny klimat na serwerze i będzie się milej grać . Wrzucam link do rsów świątecznych wyciętych i gotowych do wgrania: https://www103.zippyshare.com/v/gQymXln6/file.html Edytowane 23 Listopada 2021 przez Mike123 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 23 Listopada 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 23 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 SKINY broni, granatów etc jak najbardziej na OK, ale błagam nie róbcie skinów na modele... Te które są (unikalne) są wystarczająco wkur******e a kolejne tylko spotęgują to... 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 23 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Moim zdaniem można dodać na serwer same świąteczne czapki bez zmieniania modeli wszystkim graczom. C4 również można zmienić na czas świąteczny na inny model. Taki jak został podany lub na model świątecznej choinki. A co do skinów, to moim zdaniem nie potrzebne. Oprócz tego wystarczy padający śnieg + mapa dust2_Snow i klimacik gotowy. Oczywiście jest to tylko moja opinia i nikt się z nią zgodzić nie musi Odnośnik do komentarza
Użytkownik nohand-awp Opublikowano 29 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Dasz link do paczki z skinami? Potestowałbym sobie je w grze. Z góry spasiba. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 29 Listopada 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Jestem również na tak Edytowane 29 Listopada 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Grudnia 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi