Użytkownik SzczureK1331 Opublikowano 23 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) Jesteś dla duszy natchnieniem, dałaś ciepło w sercu poczuć Moim jaskrawym odcieniem na tle perspektywy mroku ~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś jak wewnętrzny spokój, podczas apogeum gniewu Kimś kto dotrzymywal kroku by dostarczać do płuc tlenu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś w grupie tych nielicznych, którym powierzyłem wszystko Krystalicznym piękna bytem, pragnę dzielić z Tobą przyszłość. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś mą protagonistką, istniejacą w książce losu Pośród liter, tworząc skrytkę dla twych zalet i uroku. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś ósmym cudem świata, darzę Cię wielką miłością Która sprawi, że ósemka stanie się nieskończonością. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś baśniową księżniczką, uwięzioną w boskiej wieży Przezwycięże wnet skupisko wszystkich fałszywych rycerzy. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś definicją piękna i wyznaczasz poziom wdzięku Z Tobą czuję się jak panda pośród bambusowych pędów. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś drogowskazem, który będzie w stanie nadać drogę W samym sercu każdej z pustyń, bym odnalazł pitną wodę. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś niczym słońca promień, bez którego nie ma życia Ja rośliną z której codzień, wszechświat światło chce wysysać. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś każdym z wielu znaków, spośród alfabetów świata Tworzysz zdania, piękne słowa bym mógł nimi wiersz oplatać. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś jedynym schronieniem, podczas tropikalnych deszczów Lub gdy przyjdę przemoknięty w skutek łez po ranach w sercu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś najczystszą energią, nieskalaną żadnym pyłem Mój organizm tworzy przez to własne perpetuum mobile. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś dla mnie niczym pokarm, dysponujesz siłą ciepła Kontolujesz me ciśnienie w abisalnej strefie piekła. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś mą igiełką wiary a ja nicią twoich życzeń Trwały ścieg powstały z dłoni, krawca nazwanego życiem. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś tą jedyną która, żywot w stresie rozluźniła Niczym dawka pavulonu mknąca po przestępczych żyłach. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś moim priorytetem, tego nikt nie zdoła zniszczyć Rośnij na mym skrawku ziemi bądź gatunkiem endemicznym. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jesteś mym uśmiechem szczerym, stawiasz czoła anhedonii Wnet chwyciłaś moje stery bym nie popadł w sidła zbrodni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pytasz czemu w owym tekście mówię tylko jaka jesteś ? A nie o tym jaką byłaś, albo o tym jaką będziesz ? Powiem krótko, bo odpowiedź już nie może stać się prostsza To co było nie powróci... A co będzie? Temu sprostam ! ~ Alan Edytowane 23 Listopada 2021 przez SzczureK1331 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 23 Listopada 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Mniejszymi nie mogłeś napisać? XD ale + za wierszyk. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 2 godziny temu, PawełSzmit napisał: Mniejszymi nie mogłeś napisać? XD ale + za wierszyk. Starość nii radość, ale stary nii jesteś chyba i ślepota w takim młodym wieku Ci doskwiera? 😆😬 Ładny wiersz, wow że sam to wszystko wymyśliłeś ii czcionka i wielkość literek do wiersza też ładnie wygląda. @ Rysio @ ArcyBM Konkurenta normalnie macie 😅😝 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 @ Dusia Klienteria powyżej w tym przypadku jest bez szans z moją oryginalną twórczością artystyczną, która płynie freestylem w czasie teraźniejszym Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi