Użytkownik IBeatKappa. Posted November 23, 2021 Użytkownik Share Posted November 23, 2021 1. Twój nick: I Beat Kappa. 2. Co chcesz zmienić: Wpadłem na pomysł stworzenia inicjatywy dla graczy z większą ilością szlugów bądź też zależnie od rodzaju zdobycia owej nagrody, aby tematycznie w roku wprowadzać skin postaci czy też broni możliwy do kupna/zdobycia tylko w danym okresie czasowym o ile jest to wykonalne, dla przykładu - nadchodzą Święta więc fajnie byłoby pograć skinem Mikołaja Gdyby propozycja przyjęła się na serverze, to aby wszyscy nie czekali na danego skina i ktoś nie poczuł się oburzony, że cały server używa skina unikatowego jak on, to można ograniczyć jego ilości do x sztuk. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Urozmaicenie wizualne gierki zawsze wpada w oko 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 2 Link to comment
Użytkownik enp Posted November 23, 2021 Użytkownik Share Posted November 23, 2021 (edited) Jeżeli taki skin byłby do zdobycia w określonym terminie czasowym to tylko wtedy można by było go używać. Ilość modeli postaci jest ograniczona z tego co wiem. Po usunięciu z gry tego skina nie będzie można już kupić/używać. Więc pomysł jak najbardziej fajny jednak to nie na tą grę niestety. @ Trivor @ Dusia Edited November 23, 2021 by enp 1 Link to comment
Użytkownik IBeatKappa. Posted December 4, 2021 Author Użytkownik Share Posted December 4, 2021 @ Trivor Link to comment
Użytkownik PiyDus Posted December 4, 2021 Użytkownik Share Posted December 4, 2021 Jestem jak najbardziej za. Posiadam sporo szlugów i nie mam na co je wydawać. Myślę, że mogło by się przyjąć. @ Trivor 1 Link to comment
Recommended Posts