Użytkownik gallows Opublikowano 24 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Witam, 4 dni temu zakładałem temat na forum odnośnie nie pomyślnej transakcji, skutkiem której jestem stratny 7 zł. Pomimo wielokrotnych prób kontaktu nikt nie jest w stanie udzielić mi pomocy, próba kontaktu z właścicielem Trivorem nie przyniosła oczekiwanych efektów. Jako gracz serwera, jestem zawiedziony tą postawą. Proszę o kontakty i wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. steam id STEAM_0:1:116510169 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 No jak piszesz do "WŁAŚCICIELA" zamiast do pomocników właściciela czyli do j@/administratora forum, którzy są od takich spraw właśnie to się nie dziw, że główna głowa forum odpisuje XX czasu, gdzie ma XX innych spraw/podobnych i ważniejszych + sprawy spoza forum Napisz mi na PW cały kod na SMS'a 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Listopada 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi