VIP CLYDE Opublikowano 26 Listopada 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Twój nick: Clyde Nick oskarżonego: ph1zi Powód skargi: bezpodstawny ban Opis sytuacji: grałem sobie i mi bana tak o wlepił Data i godzina zdarzenia: 18:22 Miejsce zdarzenia: mirage #1 Dowody: to chyba nie ja mam podać w tej sytuacji Coś od siebie: 1.14? to jest podpunkt regulaminu serwera jo? Cytat 1.14 Nick gracza/NameTag broni nie może zawierać treści obraźliwych/rasistowskich/wulgarnych. gdzie mam takie treści byku? jakie nazwy broni niby mam jakieś nieregulaminowe? nie masz się do czego przyczepić, to strzelasz z dupska o nazwy broni bardzo mi przykro że twojemu koledze nie chcieli dać vipa, ale nie musisz się na mnie wyżywać nie napisałeś pod co to podciągasz "zawierać treści obraźliwych/rasistowskich/wulgarnych." ? rasistowskie może? bo złote? XD Edytowane 26 Listopada 2021 przez CLYDE 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 26 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Piszesz na mnie skargę bo dostałeś regulaminowego bana? okej. Ban został nałożony za twój nametag na kałachu o treści "dildo anulki", ta anulka ma 14 lat więc nic dziwnego że napisało do mnie już 2 graczy z om#1 że to pedofilia i popierdol**. Ja nic więcej do dodania nie mam, więc możesz @ Moderator zamknąć temat aż do decyzji. Edytowane 26 Listopada 2021 przez ph1zi 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 A co to za różnica ile ma lat? Jak by miała z 20 to nagle nie byłby złe? Nie wiem po co tutaj wiek podajesz Zbanowałeś kolegę, bo Ci dwóch typa powiedziało że jego nametag jest poyebany? "1.14 Nick gracza/NameTag broni nie może zawierać treści obraźliwych/rasistowskich/wulgarnych." Kolega powinien dostać bana za ten nametag tylko wtedy gdy Anulka zgłosi, że ją to obraża i sobie tego nie życzy, a jak można wywnioskować nic takiego nie pisała + ona chyba nawet na serwie nie gra? IDK bo innej osoby z podobnym nickiem znaleźć nie mogę. DODATKOWO, w środę zrezygnowałeś z posady opiekuna to jakim prawem ty banuejsz na serwerze za "łamanie regulaminu" ?? Ty jako UBT masz flagi na serwerze w razie "W" ostateczności w razie wypadku gdyby był cziter żeby go zbanować, a nie do pilnowania regulaminu na serwerze jako NIE ADMIN.. Jak tak dalej będzie to UBT zostaną zabrane flagi na serwerach i tyle, Ph1zi dostajesz upomnienie słowne jak na razie, a następnym podobnym razem, albo dostaniesz minus jeden albo od rauz zabrane flagi na serwerach 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Listopada 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi