Użytkownik VanitYY Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 1. Nick: VanitY 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 17 4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 5,5/10 6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/VanitY/54.38.135.53:27015/ 7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/VanitY1961/ 8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Jak najbardziej 9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: W posiadaniu 10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Myślę, że odpowiednia osoba na stanowisko. W każdej wolnej chwili staram się być na serwerze chociaż przez ostatni tydzień GT zrobiło się gorsze z powodu szkoły i innych zajęć. Są momenty, w których brakuje adminów bo to również są ludzie którzy nie są w stanie siedzieć na serwerze 24/7 więc chce wyciągnąć pomocną dłoń. 11. Kontakt: Forum/ Steam (link u góry), Discord VanitY#2013 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 27 Listopada 2021 420 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Jestem na Tak + Wiek + Ogarnięty + Podanie + Mega Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 +mikro +ogarnia +wiek +/- podanie +staż strażnika Jestem za daniem szansy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Jestem na TAK - Ogarnięty - Dojrzały psychicznie - Składka - Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Jestem na TAK +wiek +/- doświadczenie Ale to zawsze można nabyć W razie w mamy już taką ekipkę, że ci pomożemy +gt +steam +składka +mikro +chęci +lubiany +bezkonfliktowy (ani jednego problemu z nim nie miałem odnośnie łamania regulaminu i tym podobnym) +pozytywnie nastawiony +potrafi działać w grupie i wspierać Troszkę cię Vanity poznaliśmy i uważam, że masz racje. Jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Piwosz Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Jestem na Tak +wiek +mikro +składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik IBeatKappa. Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Duże TAK: - Pomimo codziennych obowiązków bardzo aktywny jako Strażnik - Aktualnie sprawuje się bardzo dobrze więc myślę, że w roli Admina będzie tylko lepiej - Trzyma się regulaminu - Zależy mu na roli administratora, ponieważ aktualnie gdy na serverze coś się dzieje, po zawołaniu na Steamie ogarnia server 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Aktywny, odpowiedzialny, chętny i pomocny. Zapraszam do Trivora bądź Dusi po flagi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi