Użytkownik∙ Knifo Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) 1. Twój nick: Knifo 2. Co chcesz zmienić: -Zmiana dmg za kampienie do 10-15 od uderzenia, -Usunięcie mapy awp_taj_heaven, -Krótsze odstępy w nominowaniu map, -Dodanie śnieżek, -Dodanie !votemute na 1 mape -Dodanie rund takich jak: noscope, only hs (może runda na deagle) 3. Dlaczego chcesz to zmienić: -Chciałbym aby ludzie przestali kampić, -Nie spotkałem się z pozytywną opinią na temat tej mapy, jest rzadko grana i od razu zmieniana, -Wydaje mi się że odstęp jest po prostu za duży, czasami gracze na złość zmieniają mapę po 3 rundzie, (ewentualnie dodać możliwość zmiany mapy dopiero po 5 minutach a nie od razu po starcie pierwszej rundy) -Zbliża się zima, pierwszy śnieg spadł więc wydaje mi się że to będzie fajny dodatek, -Często są trolle którzy puszczają muzykę bądź dzieci które się wyzywają i utrudnia to rozgrywkę (Moim zdaniem jest to lepsze od zwykłego mutowania poprzez tabele ponieważ będą mieli świadomość że nikt ich nie słucha i odechce im się) -Fajne urozmaicenie rozgrywki 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Edytowane 27 Listopada 2021 przez Knifo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) - Jak najbardziej jestem na TAK - Jestem za usunięciem mapy poza awp_taj_heaven. - Jestem zdecydowanie na NIE, ponieważ na ten moment i tak grane jest kilka map na krzyż. - Nie wiem jak miałyby te śnieżki działać, jeżeli ich działanie przypominało by granaty to zdecydowanie jestem na NIE - Z doświadczenia wiem że !votemute to wręcz idealne narzędzie do trolowania i jest to ''broń'' obosieczna. Jestem na NIE - Rundy noscope były już i jedyne co to słychać było narzekanie, nie jednego, nie pięciu, ale naprawdę dużej ilości graczy - Jestem na NIE Rundy onlyhs pomysł beznadziejny sztuczne przedłużanie rund, już widzę jak 16 osób na serwerze biega blisko siebie i nieudolnie próbuje trafić kogoś w głowę a weźmy pod uwagę jeszcze nocne vipy które posiadają podwójny skok - Jestem na NIE - Rundy na deagle? Ludzie przychodzą na serwer only awp nie po to by postrzelać z deagla, a po to by postrzelać z awp - Jestem na NIE Edytowane 27 Listopada 2021 przez Bociu 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi