Użytkownik _Blacku Posted November 30, 2021 Użytkownik Share Posted November 30, 2021 (edited) Twój nick: zbyszekfragmachine Nick oskarżonego: KushMan IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:553636668 Data i czas zdarzenia: 30.11.2021 mapa twrająca około 18:30 - jail_2017_mr18 (zajrzeć polecam w ostatnie 20 minut demka). Powód skargi: Brak umiejętności prowadzenia po stronie CT, brak odpowiednich kompetencji do posiadania funkcji administracyjnej, regularny brak znajomości regulaminu, brak empatii i wymaganej kultury wobec innych graczy. Opis sytuacji: Graliśmy na mapie jail_2017_mr18. Pan administrator KushMan, złamał regulamin, dając zabawę w 8'mym dniu (Poniedziałek), następnie z brakiem kultury wypowiedział się na ten temat, że on nie będzie tego komentował, że złamał regulamin (znajduje się to na DEMKU, w dowodach). Umiejętności prowadzenia w CT, możemy ujrzeć spoglądając na całokształt prowadzenia na mapie przez owego użytkownika po stronie CT. Jest niekulturalny wobec graczy (wczoraj było to samo). Nie odnosi się do graczy z wymaganym dla administratora szacunkiem. Blokuje on także graczy, by ich zabijać (moment na piłce nożnej). Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2111301815-jail_2017_mr-1638292500-1638294240.zip, wydaje mi się, że sama ta mapa wystarczy, natomiast jeśli nie wystarcza tylko ta, polecam zajrzeć w inne demka Pozdrawiam i zapraszam do wypowiedzi pana opiekuna @ enp . EDIT: Za jakieś 5 minut dodam kolejne demko, gdzie to na końcu została wrzucona 3 zabawa w tygodniu EDIT2: https://youtu.be/SbioLgtR8MI - za chwilkę się wrzuci (3 minuta filmiku ) Edited November 30, 2021 by _Blacku zmiana nazwy tematu "Za braci pójdę w ogień!" Link to comment
Użytkownik enp Posted November 30, 2021 Użytkownik Share Posted November 30, 2021 49 minut temu, _Blacku napisał: Pan administrator KushMan, złamał regulamin, dając zabawę w 8'mym dniu Mi to wygląda na to jakby chłop miał zwyczajnie lagi, problemy z połączeniem. Na krótko po rozpoczęciu zabawy dostał ping 300. Ale są to jedynie moje domysły, @ KushMan ? 51 minut temu, _Blacku napisał: następnie z brakiem kultury wypowiedział się na ten temat, że on nie będzie tego komentował, że złamał regulamin "Skargi słowne typu FK będą ignorowane przez administrację. Od tego jest forum" - Wiadomość, która co jakiś czas pojawia się na czacie w grze. "Nie chce mi się z tobą dyskutować na ten temat, pisz skargę na forum". Gdzie tu masz brak kultury? Moim zdaniem odpowiedział ci wręcz fenomenalnie bo zamiast wałkować temat, który można spokojnie wyjaśnić na forum wolał kontynuować gre i nie kazać czekać innym graczom. Godzinę temu, _Blacku napisał: Brak umiejętności prowadzenia po stronie CT Nigdy mi się nie zdarzyło osobiście zaobserwować braku kreatywności od KushMana. Z tego co słyszałem narzekałeś na mapę jaka to ona jest uboga. Pamiętaj KushMan, że jako administrator masz możliwość zapytać graczy czy zmienić mapę i zrobić ewentualne głosowanie. 56 minut temu, _Blacku napisał: Blokuje on także graczy, by ich zabijać (moment na piłce nożnej). Demko czegoś takiego nie uchwyciło lub nie złapałem tego momentu. 56 minut temu, _Blacku napisał: Nie odnosi się do graczy z wymaganym dla administratora szacunkiem. Każdy gracz powinien mieć do siebie szacunek niezależnie od tego czy jest adminem czy nie. KushMan oczekuję od ciebie poprawy w tej kwestii. Godzinę temu, _Blacku napisał: EDIT2: https://youtu.be/SbioLgtR8MI - za chwilkę się wrzuci (3 minuta filmiku ) Początek demka - 0:30 na liczniku do końca rundy, oskarżony z pewnością swoimi wulgaryzmami chciał pośpieszyć graczy do ostatnie atrakcji mapy by przejść do następnej rundy. Końcówka demka - Gracz "SeMeReKeHaRe" ewidentnie pierwszy raz na serwerze, nawet nie wie jak się wybiera życzenie - BA, nie wiedział, że owe życzenie już wybrał. "Własne życzenie" i właśnie więzień wybrał ZABAWE, czego nie słychać dokładnie bo uciąłeś ten moment. Oskarżony zapytał więźniów jaką chcą zabawę i ją otrzymali. W czym tkwi problem? Przytoczmy kilka punktów regulaminu. §1.7. Administracja ma zawsze rację! §1.8. Regulamin nie przewidzi każdego przewinienia, w takim wypadku decyzję podejmuje Admin! §1.25. Na serwerze obowiązuje kultura. Można przeklinać lecz z umiarem. §2.33. Zakaz dawania zabawy po zabawie (wyjątkiem są zabawy z życzenia) Podsumowując: KushMan nie jest bez winy jednak z tego co widzę jakoś ci podpadł i no nie wiem, specjalnie poucinałeś demko z youtube tak żeby go wrzucić na większą minę. Czekam na wypowiedź @ KushMan by finalnie zdecydować co dalej. 1 Link to comment
420 KushMan Posted November 30, 2021 420 Share Posted November 30, 2021 Godzinę temu, _Blacku napisał: Brak umiejętności prowadzenia po stronie CT Z tej mapy wynika brak chęci ponieważ nie miałem zamiaru grać tylko sprawdzić co się dzieje na serwerze lecz to nie jest wymówka. Zobacz se inne mapki, popytaj graczy, ja prowadze kreatywnie jak wchodze do ct, tt nie narzeka ani nic tylko czerpie zabawe z gry. Godzinę temu, _Blacku napisał: brak odpowiednich kompetencji do posiadania funkcji administracyjnej, regularny brak znajomości regulaminu, brak empatii i wymaganej kultury wobec innych graczy. Brak odpowiednich kompetencji ok to twoje zdanie, "regularny brak znajomości regulaminu" nie powiedziałbym co do samych zabaw czasem dam tą zabawę dla graczy żeby została przeprowadzona lepsza rozgrywka która zachęci graczy do grania na serwerze, a nie będę odpowiadał cały czas "nie, nie dam zabawy bo już była itd". Co do braku empatii to tak jak pisze nie miałem zamiaru grać, jak i nie byłem w humorze. Co do kultury, tak jest ona do poprawy czasem serio przesadzam, lecz mam też luzne relacje z graczami więc czasem poniosą emocje. Godzinę temu, _Blacku napisał: Blokuje on także graczy, by ich zabijać (moment na piłce nożnej). Tutaj prawda, musiałem przegapić to w regulaminie bo jak się zakańcza mecz z /menu prowadzącego to więzniow właśnie blokuje więc.* Godzinę temu, _Blacku napisał: EDIT: Za jakieś 5 minut dodam kolejne demko, gdzie to na końcu została wrzucona 3 zabawa w tygodniu EDIT2: https://youtu.be/SbioLgtR8MI - za chwilkę się wrzuci (3 minuta filmiku ) Nie kumam o co tutaj chodzi. Tak znów kultura moja wina postaram się ogarnąć z tym ale tak jak @ enp pisze starałem się przyspieszyć żeby zacząć nową rundę bo obecna troszke się przedłużyła. @ _Blacku Dzięki @ enp Przepraszam za moją kulturę postaram się ogarnąć co do samego regulaminu przeczytam go z 3x zaraz bo nigdy nie miałem takiej sytuacji żebym regulamin łamał. Znasz mnie wiesz jak się zachowuje na serwerze, jakie relacje mam z graczami i jak prowadze w ct z tej skargi tyle co wyczytałem i zobaczyłem to moja kultura 1 1 Link to comment
Recommended Posts