Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 1 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Twój nick: ph1zi Nick oskarżonego: @ CLYDE Powód skargi: 2.9 Zakaz wysyłania kąśliwych uwag, żartów i rozmów pod publikę. Dodatkowo jest to cytowanie moich słów ze skargi więc poruszanie tematów skarg na SB też się zalicza. Opis sytuacji: Data i godzina zdarzenia: 14:39 Miejsce zdarzenia: SB Dowody: Coś od siebie: warna proszę Edytowane 1 Grudnia 2021 przez ph1zi 4 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 1 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 to nie było do ciebie przecież.. nie oznaczyłem cie oglądałem twitch i tam tak mówił Izak.. udowodnisz mi że tak nie było? 2 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 @ CLYDE nie chce widzieć abyście znowu sobie nawzajem dokuczali na sb, żeby było jasne. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi