Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Twój nick: @ helikopterovsky Nick oskarżonego: @ GENERAL ALADEEN Powód skargi: Brak kompetencji na obecną rangę. Opis sytuacji: Ogólnie już pisałem kiedyś skargę, na tego Pana. Poruszałem tam nieznajomość regulaminu, brak kompetencji, podstawowych umiejętności w ubt. Prosiłem również aby nasze drogi się nie przecinały, jednak KTOŚ bardzo usilnie stara się - punkt po punkciku dobić mi 10 pkt warnów na koncie i po cichu mnie wykolegować z sieci. Mimo widocznego braku podstaw, dalej pozwala sobie na wypowiedzi w skargach dot. ubt/administracji serwera, mimo że jest niższy rangą. Jestem przez to zmuszony toczyć te rozmowy na pw, co jest sprzeczne z regulaminem ubt [który zresztą nie ma dla NIEKTÓRYCH znaczenia xd] Data i godzina zdarzenia: 21 lis / 2 gru Miejsce zdarzenia: dział skarg, dział ubt Dowody: 1&2. Zamykanie tematów jako nieuprawniona, powielanie kłamstw bez dowodów Skarga zostawiona dla czerwonych tj @ Dusia & @ Trivor [info od @ shinga , @ fluxx ] Zamknięta z powielaniem kłamstw. [ Z tego co wiem to można podciągnąć to pod propagowanie oszukiwania co jest karane banem permanentnym ] Później ktoś wyszukując frazę "[sid] zbanowany" widzi zamek tematu, między innymi na waszej stronie. Myśli: ,,Palił się? Reset bansa? Ub? Prawdopodobnie reset bo odpał, wszędzie gra na cheatach." Kółko się powtarza nawet na waszej sieci. Sam opiekun na say@ wypisuje mi na serwie 3.Warn bez powodu Nie wiem czy pamiętasz ale zazwyczaj notki dodawane przez Ciebie i Twoje zamki tematów nic nie wnoszą i utrudniają mi uzyskanie ub Dobra, kolejna definicja. Skargę wcześniej wstawiłem definicję z wikipedii - czym jest plagiat. Trzeba doedukować obecnego moda. SPAM - Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo. Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie: Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy. Docelowym odbiorcą wiadomości jest ekipa ubt 1.6, która składa się z ochotników. Masz wgląd, wiadomość nie jest kierowana do Ciebie. Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości. Patrz wyżej. Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy. No ja tam hajsu na banach nie trzepie, ubt to taki wolontariat więc też nie. Duża informacji to to nie jest, ale to chyba pojęcie względne XD Wcześniej już oznaczałem ekipę ubt, nikt nie zostawiał żadnych notek. Jesteś jedyną osobą której coś nie pasuje. Coś od siebie: Proponuje degradację z ciepłej posady moda, do momentu zaliczenia przykładowego testu gimnazjalnego. Na poziomie 30%. Zweryfikuje to umiejętność logicznego myślenia, oraz obecnego stanu przyswojenia podstawowych informacji. Później możemy przejść do testu z regulaminu moderatora, działu odwołań oraz forum, na podobnej zasadzie jak przy testach na ubt. Chociaż w sumie może nawet nie, bo mod jest do pomocy w razie wypadku a nie do dopierdalania komuś kogo się nie lubi. I nie ma na to wpływu wykształcenie, inteligencja a charakter... którego raczej nie zmienisz. I w miarę możliwości proszę o usunięcie ostatniego niesłusznego warna. 5 1 1 1 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 @ helikopterovsky Jakbyś się normalnie zachowywał, to byś nie dostawał warnow. Zawsze można wyciągnąć logi z forum. Co pisałeś na administracje na chatboxie. Jeśli chodzi o dzisiejszego warna. Mogłeś edytować posta, i odznaczyć kogoś z ubt. Żeby ci dał ub a nie pisać zbednego posta ni ma ? A co do twojej wcześniejszej skargi, na opiekuna DD2. Zostałem pouczony na chat grupie przez @ Dusia żeby tak nie robić na poprzedniej sieci na której bylem. Moderator miał8 większe uprawnienia. Po prostu na każdym forum jest inna polityka. Za co przepraszam @ helikopterovsky PS: A chciałem dodać co twojej skargi, na opiekuna serwera. Którą zamknąłem, mogłeś napisać w dniu, zamknięcia twojej skargi na mnie skargę. Albo po prostu zgłosić posta że nie zgadzasz się z zamknięciem tematu. A nie półtora tygodnia po terminie. Takie rzeczy się pisze od razu i przedstawia dowody. SKARGA DO ODRZUCENIA. Druga sprawa przeglądlem, demko z twoja grą. Co @ Shoter Cię zbanował na codzie. i widać nie grasz czysto. Nie miał czasu cie rozpisać zrobię to za niego. 1 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 2 godziny temu, GENERAL ALADEEN napisał: Jakbyś się normalnie zachowywał, to byś nie dostawał warnow. Zawsze można wyciągnąć logi z forum. Co pisałeś na administracje na chatboxie. Ua, grzebiemy w starych śmieciach ;D Kiełbasa wyborcza.png 3.21 Dozwolone jest używanie słów ogólnie uznawanych za wulgarne tylko wtedy gdy wpisujemy tytuł (np: Piosenki, Filmu, Książki) lub gdy podajemy dany cytat lub tekst, lecz nie można tego nadużywać. Nazywaj rzeczy po imieniu, albo wrzuć ssa jak zostałeś nazwany zjebem. I nie mieszaj do tego reszty administracji. Data warna za wpis na chatboxie nie odbiega daleko od czasówki zamknięcia skargi. Zresztą od tego warna się nie odwołuję, jest jak pisałem. 2 godziny temu, GENERAL ALADEEN napisał: Po prostu na każdym forum jest inna polityka. Za co przepraszam XD Regu ubt które przeoczyłeś przy rozpatrywaniu skargi, do której zamykania i tak nie miałeś uprawnień: Cytat UBteam CS 1.6 ma obowiązek zajmowania się poddziałem "Counter-Strike 1.6". UBTeam ma obowiązek sumiennego sprawdzenia demka, przedstawienia własnej rozpiski i wydania werdyktu końcowego. W wypadku wątpliwości przy sprawdzanym demku UBT ma obowiązek konsultacji decyzji z pozostałymi członkami grupy. UBT ma 48h na rozpisanie demka od momentu wstawienia rozpiski przez admina - czas na rozpiskę admina to 24h. W przypadku niewstawienia rozpiski przez admina w określonym przez regulamin czasie, UBT ma prawo odbanować gracza bez oglądania demka. Zakazane jest nadużywanie dostępu w bansie . Zakazane jest przyznawanie bana lub unbana na podstawie przypuszczeń/przeczuć. Każda sprawa musi zostać sprawdzona. Zakazane jest przyznawanie bana lub unbana na podstawie ss/demek/innych dowodów dostarczonych w inny sposób niż temat w odpowiednim dziale na forum. Regulamin forum który wypadałoby przeczytać Cytat §3. Tematy, posty i aktualizacje statusów 3.5 Zakazane jest prowokowanie innych Użytkowników, wszczynanie kłótni. [trochę lipa to robić jako mod c'nie?] 3.8 O wykroczeniach użytkowników, które zakłócają dyskusję, należy poinformować moderatorów forum poprzez zgłoszenie zawartości. [każdy zamek zgłaszałem bez reakcji] 3.10 Propagowanie, oszukiwania w każdej formie będzie bezwzględnie karane banem. [patrz post 1 w temacie] 2 godziny temu, GENERAL ALADEEN napisał: Jeśli chodzi o dzisiejszego warna. Mogłeś edytować posta, i odznaczyć kogoś z ubt. Żeby ci dał ub a nie pisać zbednego posta ni ma ? Dobra, to teraz z dzisiaj. 3.18 Tematy lub posty łamiące regulamin forum, zostaną niezwłocznie ukryte i wyrzucone do kosza. Złamałem gdzieś xd? 4.6 A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. - Ubt nie dostaje powiadomienia po 24h, oznaczenie to dzwoneczek temat>link>odbanuj>zamek. Jako zbanowany chyba jestem bardziej od Ciebie zaznajomiony z godziną bana XD 4.18 Użytkownik, otrzymujący notatkę o edycji swojej wypowiedzi od moderacji, posiada 24h na poprawę posta. W przeciwnym wypadku otrzyma ostrzeżenie. Oznaczenie w poście Cię piecze w oczy? To gdzie moje 24h ;p? 5.1 Za złamanie któregokolwiek punktu regulaminu użytkownik zostaje (lub może zostać) ukarany ostrzeżeniem. Na szybko naliczyłem 12, ban jest od 10. Jest to żałosne, w poprzedniej skardze dostałeś ostatnie jakieś 10 linków o plagiat, a sam próbujesz na siłę przybić mi spam, tam gdzie go nie ma. Gdyby mi zależało na jakimś rankingu forum, to sam trzaskając autorskie prace narobiłbym więcej repki i postów w samych skargach na Ciebie lol 2 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 11 Grudnia 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi