Użytkownik `k3rs Opublikowano 2 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Twój nick:`k3rs 2. Nick oskarżonego:blaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: teraz 5. Powód skargi: niesłuszny ban 6. Opis sytuacji: Do konca rundy kilka sekund ja ostatni w ct i zaryzykowałem i przegrałem duel wiec zamiast wygrac runde na własne zyczenie przegrałem i słysze chwile potem na ogólnym majku ze jakis mistrz który nie robi celów wyzywa mnie od jakiegos pajaca wiec napisałem na czacie żeby utkał pysk i ja dostałem insta bana na 1h on nie 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'ODPOCZNIJ' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1028459' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] =============================================== Edytowane 2 Grudnia 2021 przez `k3rs 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 2 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) @ Meluś Weż zobacz co on napisał do niego, bo napewno nie napisałeś utkaj pysk XD Śmiać mi się z was chce i z tych skarg xd @ Meluś ci sprawdzi dziurawy mózgu Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Błaszczyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik `k3rs Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) pomogę ci płaczku VIP [Gold Nova I] `k3rs : zamknij pisde tam Co nie oznacza że tamten nie złamał regulaminu i tamtego też powinieneś zbanować skoro mnie insta zbanowałeś to jego tak samo powinieneś ;] Edytowane 2 Grudnia 2021 przez `k3rs 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `k3rs Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ale nie rozumiem co on ma sprawdzać skoro ja sie przyznałem na że go wyzwałem po tym jak on mnie wyzwał XD ty chyba nie rozumiesz że tu nie o to chodzi tylko chodzi o to że mu nie dałeś bana a mi tak XDDDDDD co za " dziurwy mózg z ciebie" wzieli cie chyba z litosci na tego admina 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 2 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) No to masz problem, ja nie słyszałem nic żeby ktoś coś mówił bo jak padałem patrzyłem na forum, zamykam stronę i widzę że kogoś zwyzywałeś, i jak masz problem to nie wiem idz płakusiaj w podusie. Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Błaszczyk 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `k3rs Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 ale co mnie to obchodzi gościu XD Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 3 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 5 godzin temu, `k3rs napisał: ale co mnie to obchodzi gościu XD Mnie też to interesuje jak zeszlo roczny snieg typie, nastepnym razem lecisz na 3h i tak do skutki, jak nie ogarniesz swojej nie wyparzonej mordy. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `k3rs Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Dobra jest tutaj ktoś na tym forum z mózgiem co ma wyższą rangę niż ta małpa ? 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 3 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, `k3rs napisał: Dobra jest tutaj ktoś na tym forum z mózgiem co ma wyższą rangę niż ta małpa ? Zobaczymy cwaniaczku czy tak na serwerze będziesz cwaniakowal @ kajaq Dobrze piszesz, takie coś jak on powimien mieć przedłużonego bana💪 Edytowane 3 Grudnia 2021 przez Błaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 3 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 @ `k3rs jak dla mnie za to "pajacowanie" to powinieneś mieć przedłużonego tego bana z godzinki do tygodnia @ eSX @ LAN_CIECHOCINEK2K2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi