Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 2 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 1. Twój nick:zeke 2. Nick oskarżonego:Analny Destrojer 64 3. IP/SID oskarżonego:- 4. Data i czas zdarzenia: ok godziny 19 5. Powód skargi: fk i faworyzacja 6. Opis sytuacji: no wiec wszedlem sobie na serwer na sam koniec poprzedniej mapy i wczytana nam kolejna do ct jak zwykle pchala/y gracz o nicku: UwU z tego co wywnioskowalem jest ona dziewczyna oczywiscie nasz Analny Destrojer 64 nie zareagowal na to odpowiednio nie dajac szansy innym wejsc do ct gdy rzekomy gracz o nicku UwU prowadzil kazal ustawic sie pod markerem i miec tam bezruch do odwolania kolezanka odwolala bezruch wiec korzystajac z okazji wybieglem sobie z klatki na bh poskakac i czekac na kolejne polecenie gdy ona sie zastanawiala robilem bh wokol terrarium a nasz jakze cudny straznik Analny Destrojer bez uprzedzenia mnie zabil po prostu bo sobie skakalem (warto nadmienic ze kolezanka UwU czesto wymysla sobie rozne rzeczy ktorych nikt nigdy nie slyszal oprocz niej i pana analnego destrojera) nastpenie spytal sie on czy byl zakaz skakania ona twierdzi ze pomimo zadne slowo chociaz podobne bynajmniej nie padlo i pani uwu rowniez zrobila na nie fk ale na nia bedzie osobna skarga jeszcze jak nazbiera sie wiecej Rowniez nie tylko ja bylem ofiara fk z strony Analnego destrojera a mianowicie gracz o nicku: Polonez rowniez zostal zabity bez powodu odnosnie faworyzacji nasz Analny destrojer patrzac po czacie i jego zalotow chce sie wkupic w laski plci zenskiej nic dla niego sie nie liczy oprocz robienia wszystkiego tak jak sobie zazyczy jaka kolwiek osoba z nickiem zenskim lub glosem Oprocz tego gracz jest bardzo na mnie uwziety odkad zniszczylem go na jednej mapie 4 razy na 1vs1 kiedy oczywiscie jego sympatia byla obecna ale to juz tak oprocz tego zeby uswiadomic wam dlaczego ten gracz jest na mnie tak zly (zdaje sobie z tego sprawe ze jest on straznikiem jb co za tym kolega osob znaczacnych wiecej na tym forum dlatego bedzie go duzo osob bronic ale oprocz kary dla niego chcialbym zauwazyc jak nie kompetentym mozna byc w samej roli staznika) 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2112021844-jail_aj_bananamuffin_nd-1638467040-1638468900.zip Gracza o nicku polonez niestety nie znam na forum wiec go nie oznacze ale licze na to ze jesli ktos go zna to niech go oznaczy Zycze milego wieczoru 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 1 godzinę temu, ZekeJaeger napisał: 1. Twój nick:zeke 2. Nick oskarżonego:Analny Destrojer 64 3. IP/SID oskarżonego:- 4. Data i czas zdarzenia: ok godziny 19 5. Powód skargi: fk i faworyzacja 6. Opis sytuacji: no wiec wszedlem sobie na serwer na sam koniec poprzedniej mapy i wczytana nam kolejna do ct jak zwykle pchala/y gracz o nicku: UwU z tego co wywnioskowalem jest ona dziewczyna oczywiscie nasz Analny Destrojer 64 nie zareagowal na to odpowiednio nie dajac szansy innym wejsc do ct gdy rzekomy gracz o nicku UwU prowadzil kazal ustawic sie pod markerem i miec tam bezruch do odwolania kolezanka odwolala bezruch wiec korzystajac z okazji wybieglem sobie z klatki na bh poskakac i czekac na kolejne polecenie gdy ona sie zastanawiala robilem bh wokol terrarium a nasz jakze cudny straznik Analny Destrojer bez uprzedzenia mnie zabil po prostu bo sobie skakalem (warto nadmienic ze kolezanka UwU czesto wymysla sobie rozne rzeczy ktorych nikt nigdy nie slyszal oprocz niej i pana analnego destrojera) nastpenie spytal sie on czy byl zakaz skakania ona twierdzi ze pomimo zadne slowo chociaz podobne bynajmniej nie padlo i pani uwu rowniez zrobila na nie fk ale na nia bedzie osobna skarga jeszcze jak nazbiera sie wiecej Rowniez nie tylko ja bylem ofiara fk z strony Analnego destrojera a mianowicie gracz o nicku: Polonez rowniez zostal zabity bez powodu odnosnie faworyzacji nasz Analny destrojer patrzac po czacie i jego zalotow chce sie wkupic w laski plci zenskiej nic dla niego sie nie liczy oprocz robienia wszystkiego tak jak sobie zazyczy jaka kolwiek osoba z nickiem zenskim lub glosem Oprocz tego gracz jest bardzo na mnie uwziety odkad zniszczylem go na jednej mapie 4 razy na 1vs1 kiedy oczywiscie jego sympatia byla obecna ale to juz tak oprocz tego zeby uswiadomic wam dlaczego ten gracz jest na mnie tak zly (zdaje sobie z tego sprawe ze jest on straznikiem jb co za tym kolega osob znaczacnych wiecej na tym forum dlatego bedzie go duzo osob bronic ale oprocz kary dla niego chcialbym zauwazyc jak nie kompetentym mozna byc w samej roli staznika) 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2112021844-jail_aj_bananamuffin_nd-1638467040-1638468900.zip Gracza o nicku polonez niestety nie znam na forum wiec go nie oznacze ale licze na to ze jesli ktos go zna to niech go oznaczy Zycze milego wieczoru Pani UwU mówiła bezruch na markerze a ty po odliczeniu leciales do gr razem z panem polonez no to was zabiłem więc teraz nie miejcie pretensji skoro to byla próba buntu. pozdrawiam Analny Destrojer 64 życze miłego wieczoru Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ciekawe bo z tego co mi sie wydaje byl bezruch do odwolania a ona powiedziala odwoluje wam wszystkie zakazy i nakazy wiec polecialem w strone gr bo nie wiedzialem gdzie on jest a tak po drugie nie bron samego siebie bo patrz na to jak ja sie rozpisalem a ty napisales jakies glupoty wiec lepiej sie przyznaj i przyjmij kare a nie udawaj ze to byla proba buntu bo nawet do ciebie do podszedlem ani nie bylem obok gr Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 2 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ewidentny FK i faworyzacja. Oskarżony zostaje zbanowany na 3 godziny z racji, że staż na serwerze ma długi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 2 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi