Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 1. Nick: Analny Destrojer 64 2. Wiek: 15 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/Analny Destrojer 64/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: 5,5/10 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Tak 6. Doświadczenie: Miałem kiedyś range admin na serwerze jailbreak. Jestem na serwerze wystarczająco by pomóc administracji serwera. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak 8. Składka (Tak/Nie): Tak Wymagania Dobra opinia + Rozpoznawalność na serwerze oraz wśród administracji + Wiek minimum 15 lat (z wyjątkami) + Przegranych 15 godzin na serwerze + Składka 11 zł SMS (7,50zł przelew) + Sprawny mikrofon + Aktywność na forum -/+ NAZWA TEMATU MUSI WYGLĄDAĆ NASTĘPUJĄCO '[STRAŻNIK JB] Nick' w innym przypadku podanie z miejsca zostaje odrzucone. Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 3 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 W sumie to sam nie wiem... + Chęci + Steam +/- Kultura bo czasem masz odpały i prowokujesz + GT Nie jestem w 100℅ na tak ale myślę, że szansę można ci dać na okresie próbnym. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 4 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Szansę dać mogę, ale bym się kłócił z twoją znajomością regulaminu!!! + wiek + steam +/- doświadczenie + GT - kultura #EDIT Poza tym, czemu założyłeś multi konto na forum? Administracja wie? Co się stało z Wedorek czy jakoś tak? Edytowane 4 Grudnia 2021 przez PiyDus Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 4.17 Osoba składająca podanie na rangę funkcyjną nie może posiadać ostrzeżenia na koncie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi