Użytkownik PiyDus Opublikowano 4 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 1. Nick: PiyDus 2. Imię: Gabriel 3. Wiek: 15 lat 4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 9/10 6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): KLIK 7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): KLIK 8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak, opłacona na 3 miesiące 9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Myślę, że TAK 10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Moja kadencja jako Strażnik ma 2 tygodnie i chciałbym wkroczyć w jako Administrator i wnieść coś na serwer. Jestem bardzo aktywną osobą, niekonfliktową, ogarniętą. Na serwerze zdarzają się takie sytacje np. Nadużywanie mikrofonu, Pchanie się do CT itp. itd. mają swoje granice, a miały miejsce sytuację, kiedy ludzie się zachować nie potrafili, reklamy itp. Myślę, że się nadam. 11. Kontakt: GG, Steam, Forum 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 4 Grudnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Jestem za daniem szansy +/- Wiek + Doświadczenie amx + GT + Staż + Chęci - Pisanie podania na urlopie - Jedyne co mnie martwi to że może być okazja że będziesz rozdawał pochopne bany. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 4 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 ++ GT + Staż + Chęci +/- Wiek W sumie to jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 4 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem obecnie na NIE - wiek +/- amx (Jakby ktoś cię sprawdził to bym nie miał problemu, ale jako fakt wiem, że ludzie dodają sobie do tej skali.) + gt + składka + Mikrofon - 4 godziny temu, PiyDus napisał: Moja kadencja jako Strażnik ma 2 tygodnie i chciałbym wkroczyć w jako Administrator i wnieść coś na serwer. W trakcie twojej kadencji musieliśmy dużo razy zwracać ci uwagę, dużo razy noga ci się podwinęła. Moim zdaniem powinieneś pograć dłużej i na dłuższym okresie czasu pokazać poprawę. - Piszesz podanie na urlopie, twoim powodem było brak czasu. Tak więc jeśli nie masz czasu grać jako Strażnik to czy będziesz mieć czas grać jako Administrator? Moim zdaniem powinieneś pograć jakiś czas jeszcze, następne podanie można pisać po 2 tygodniach, więc jeśli te będzie odrzucone a zauważę poprawę przez te 2 tygodnie, to będę na Tak. - Jesteś także dość impulsywny, więc obawiam się, że mogą być nie słuszne lub za długie bany. Edytowane 4 Grudnia 2021 przez K4SA 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 5 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Dam ci szansę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 5 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi