Gość Blondii Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Imię: Natalia 2. Wiek: 24 3. Kontakt: ts, strefa , steam 4. Twój nick na serwerze: Blondii 5. Ile czasu spędzasz na TS3: średnio 2/3 dziennie w ,na weekend to bardzo dużo średnio 4/5h 6. Twoje doświadczenie z TS3: podstawy admina ts3 znam myśle ze na początek wystarczy 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: a dlaczego nie ?:D dużo czasu spędzam na ts, jestem miła i pomocna Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Blondii Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 5 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 jak najbardziej na + Bardzo dużo czasu tam Blondii spędza Odnośnik do komentarza
Użytkownik sadge Opublikowano 5 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Na tak +wiek +ogarnięta +duża aktywność dałbym szansę poradzi sobie! Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 5 Grudnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Na tak: + Wiek + Duża aktywność + Chęć do pomocy Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jestem na TAK +/- doświadczenie + Aktywność + Chęci + Dojrzałość Nic tylko brać, jak ciepłe bułeczki. Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 5 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jestem na TAK +/- doświadczenie, ale zawsze mozna sie doszkolic wazne checi do nauki + wiek + chęci + aktywnosc 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 6 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Na takkkkk Dużo czasu spędza na ts Mila Sympatyczna 💓 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Na tak +aktywna +miła i sympatyczna osoba +wiek +chęci Nie jest przypadkiem zamknięta? Może ktoś zapomniał to ogarnąć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kilerskie Opublikowano 9 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Na tak +wiek +staz +podanie W dniu 6.12.2021 o 16:33, Kacperek napisał: Na tak UWUWUWUUWUW 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi