Użytkownik Dyzioツ Opublikowano 7 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Twój nick: palcówka.exe Nick oskarżonego: @ Knifo Powód skargi: Bezsensowy mute z brakiem kultury oraz ban Opis sytuacji: A więc grałem sobie jak każdy normalny gracz i gadałem z @ b4rtvs i nagle mute [SourceComms++] ADMIN: Wyciszono palcówka.exe na 420 minut (powód: klej ta pizde juz).dostałem i pytałem bartka czy on dał mi mute ale jednak nie bo myślałem że on ma admina a po jakiś 10 minutach dostałem bana tako za nic. Oczywiście świadkiem wszystkiego jest kolega którego już oznaczyłem linijkę wyżej. Data i godzina zdarzenia: 07/12/21 12:20:04 Miejsce zdarzenia: only awp #1 Dowody: Coś od siebie: Chciałbym dostać unaban oraz proszę o degradację tego admina bądź wyciągnąć jakiekolwiek z niego konsekwencję Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi