Użytkownik liege Opublikowano 7 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: koreq Nick admina banującego: fzz Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 12-07-21 02:10 Serwer na którym dostałeś bana: mirage/cache Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Nie bylo mnie na serwerze o takiej godzinie nawet. Przed chwila wszedlem i bana mam. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:626153858&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199212573444/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 07/12/21 02:10:49 Długość bana 0 minut Admin: fzz Edytowane 7 Grudnia 2021 przez liege Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 @ fzz 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fzz Opublikowano 7 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zapis demo, który został wykorzystany w celu ukarania gracza: http://810255.node54.pukawka.pl/dem-de_cache-1638794266-1638796572.zip Początki gry wyglądały "normalnie" jednakże później już gra ta nie wyglądała na "normalną". 11;15 - wcelowanie się przez ścianę (prosto w głowę stojącego antyterrorysty, mogło być pamięciowe) po czym wychodzi zza boxa kucając wcelowany w głowę kucającego antyterrorysty. 11;40 - bardzo długie wyczekiwanie przeciwnika w jednej pozycji (nagłe wcelowanie się w głowę przeciwnika zza ściany), od razu po wychyleniu i schowaniu się antyterrorysty wychodzi i zmierza w stronę bombsite'u (cały czas wcelowany w stronę main B). 13;00 - nagłe spojrzenie w stronę toxica na B (przez białego boxa, nawet nie wcelował się w wejście), żeby sprawdzić czy idzie mu ktoś na plecy, po czym ucieka na mida. 15;30 - refleks nie do opisania, zabójstwo jednym strzałem bez najmniejszego zawahania. Nienaturalne przejście celownika na głowę. Po tym strzale według mnie pomyślał, że wyglądało to zbyt oczywiste i resztę meczu grał bardzo słabo, można wręcz powiedzieć, że zaczął trochę trollować. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik liege Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) gosciu jakbys patrzyl tak na demka to bys polowe graczy z csa zbanowal. W grze czesto tak jest ze masz celownik przez sciane na glowie kogos nawet o tym niewiedzac zwykle wcelowanie. wszystkie momenty ktore wymieniles sa normalne oprocz moze tego ostatniego. niesamowity flick. jestem zajebisty. Edytowane 7 Grudnia 2021 przez liege 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 11:15 - słychać scopa -B 11:40 - jego teammate tam zginął, więc wiedział gdzie mniej więcej jest przeciwnik, później słychać nawet strzykawkę co dokładnie daje mu pozycje przeciwnika. Nie wcelował się w głowę przez ścianę tylko zmienił pozycje i wygląda to tak jak wygląda. A wyczekiwał go tak długo w jednej pozycji, bo miał czas, proste... -B 13:00 - czysty przypadek -B 15:30 - ładny flick, ale nic specjalnego -B Zacznijcie myśleć, bo wy oglądacie demka z ciągle włączonym x rayem i widzicie to co chcecie widzieć. UB. 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi