Użytkownik PiyDus Opublikowano 7 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 1. Twój nick: PiyDus 2. Co chcesz zmienić: Wstąpić jako support serwera, bądź komuś innemu, ktoś kto będzie czerpał z tego radość, jak i by chciał coś wnieść dla serwera. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Tak jak napisałem wyżej, chciałbym ja bądź ktoś kto się może jeszcze nada, podejść do supporta. Dać szansę komuś, kto się zaopiekuje tym wszystkim, działem propozycji. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 7 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Jestem za daniem szansy chłopakowi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 8 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Widać, że masz chęci, nie wiem natomiast nic o doświadczeniu w tych sprawach. Myślę, że szansę można dać. Odciążyłbyś Dusie biorąc sprawy techniczne serwera w swoje ręce. Wszystko natomiast zależy od decyzji @ Trivor i @ Dusia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 8 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 @ enp dusia tak naprawde nic nie robi technicznie oprocz dodawania flag wiec moim zdaniem @ Trivor powiniem pomyslec nad osoba ktora mu pomoze technicznie przy serwerze bo jak widze ladnie spolecznosc dziala wiec szkoda zeby to bylo zaprzepaszczone 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi