Premium Vashka Opublikowano 8 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Witam wszystkich. Chciałem wam przedstawić w mojej ocenie ciekawy film o losach zapaśnika i tego jak wygląda to też od technicznej strony min. przygotowań do "pokazu".Większość pewnie kojarzy WWE i inne gale z telewizJi jak już wszystko pięknie wygląda.Oczywiście jest to show nie prawdziwa walka i "aktorzy" są do tego przygotowani fizycznie i psychicznie.Film opowiada o tym, że sława nie trwa wiecznie a czas leci i wszystko się kiedyś kończy.Ale były czasy gdy mi się to "show" podobało i nikt tam nie ginie a to też na plus.Film w klimacie Dramat obyczajowy / Sportowy.Główka rola Mickey Rourke odegrana w mojej ocenie na 5.Lubię filmy nad którymi można się na chwilę zawiesić i pomyśleć a nie tylko cieszyć miche Tak czy siak zachęcam do oglądania i miłego dzionka życzę 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 8 Grudnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Hmm ciekawy nawet Za małego oglądało sie WWE Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi