Użytkownik Fejsik Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Imię: Mateusz Wiek: 22 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Brakuje opiekuna na serwerze bardzo dużo spędzam czasu na serwerze Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: cod4001 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak właśnie na codmodzie Znajomość amxx i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Nie widzę problemu Coś o sobie: Wymagania : 22 lata Ogarnięty o to można zapytać na serwerze Pomocny Jak najbardziej pomagam nowym graczom Wsparcie finansowe Jak najbardziej Znany Na serwerze bardzo dobrze Czekam na odpowiedz Pozdrawiam Do zobaczenia na Serwerze Lece jeszcze raz dostałem odpowiedz na gg ale dalej mam tylko admina Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jestem na tak przyda sie pomoc bo sprint ma dużo serwerów i cieżko ogarnąć+ wiek+ hajsik+ doświadczenie+ -podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 W sm na tak +wiek +pomoc finansowa +doświadczenie +jest adminem ,więc db +Aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ja tez na tak +aktywność +Wiek +doświadczenie +chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na Tak + Wiek + Chęci + Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 12 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Myślę, że można dać szansę: +doświadczenie -Mało się udzielasz, mało propozycji wpłynęło od Ciebie co jest ważne w roli opiekuna, żeby kształtować serwer +/- podanie +wiek +amx Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jestem na tak +Wiek +AMXX +Doświadczenie +Przydasz się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 @Spr!Nt^^ Okres próbny + wiek + doświadczenie + amxx Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 12 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Można dać szansę na okres próbny: + wiek + chęci + doświadczenie - staż na serwerze 56h, moim zdaniem trochę mało. Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jestem na tak +Wiek +Składka +Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik ℓαzαиєѕтι¢(¬‿¬) Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jestem na Tak + Wiek + Składka + Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Tak, + Doświadczenie + Wiek - Staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spr!Nt^^ Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Jestem,za Przyda się pomoc. @AdeK dodaj rangę Opiekun dla @Fejsik dzięki . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi