Premium mikiii1337. Opublikowano 8 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Nick z CS:TECHNICZNY JAK MIKI Admin banujący: @ Błaszczyk Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: Odrazu gdy z Graczem CJ Cofnelismy przed trupa to poszło na y@ ,że 1:15. Byliśmy przed tym trupem chyba maks 15 sek. Chcielismy wyjść ale nas dojechali, po czym admin zamiast dac nam pierwsze kicka lub ostrzezenie, to wali z bomby nam 30 min. Wiadomo, że 30 min no ale no wku**iłem się XD Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1468 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://www63.zippyshare.com/v/Iatpxu5r/file.html edit: Oczywiście mogą to tez gracze potwierdzic. @ OroKoroner @ Pietrekk90 edit: Dobra walić to odwołanie za 5 min i tak sie konczy. Nastepnym razem napisze skarge. Zamykaj @ MaChinE**DiabliK******BIG 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 (edytowane) @ MIKI Nie wiem dlaczego ty piszesz odwołanie z 30 minut?? - jeżeli uważasz że dostałeś bana nie słusznego to napisz skargę na admina. Prędzej czy pozniej niż admin wstawi demko i niż sprawdzimy to demko z któryś UBT to zapewne ban się skończy. Następnym razem pisz skargę a nie odwołanie. @ Błaszczyk - Czekam na demko na którym dałeś bana. PS. Błaszczyk - Jeżli gracz kampi na respie to ban powinien być - 13. Kampienie na respie po 1:30/Kampienie przed górnym trupem po 1:15 --> Upomnienie na y@@, Ban do 5 min / Ban do 30 min / Ban do 1h. - @ MIKI to pierwszy ban za Resp Edytowane 8 Grudnia 2021 przez MaChinE**DiabliK******BIG 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 8 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Ile razy ci będziemy dawać kicki, ostrzeżenia, itp?. Sprawdzałem graczy, i widziałem że z kolegą siedzisz na skrzynkach, więc od razu dostałeś bana. Myślisz że cię non stop upominać będę bo ty jesteś jakiś ''miki''. @ Meluś Możesz sprawdzić jak się da ile razy się go upominało o stanie przed trupem 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Jak zostałem oznaczony to się wypowiem @ Błaszczyk za długie bany dajesz pierw kick potem 5 min ban a nie 30 min wiadomo ile można pisać to samo @ MIKI wiesz jakie tu zasady panują wiesz że banują za to i bardzo Ostro i grasz tu nie 1 raz na tym serwerze i napisałeś skargę odwołanie dla beki to powiem ci że Ban słuszny i nie bronie Admina ale wina leży po stronach każdych z tych panów jeszcze @ Błaszczyk skończ gadać na mikro czy kolejną podrywam czy nie bo jak każdy odezwać się mogę to co robisz jako Admin to już jest nudne odechciewa się grać na takim serwerze raz można żartować aled cały czas no sory ja ci nie mówię do kogo masz się odzywać a do kogo nie tyle z mojej strony @ OroKoroner napisałem Ban słuszny bo robił specjalnie tam był na skrzynce widziałem to i Admin ma prawo zbanować owszem ile razy można o to samo prosić .. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 8 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 6 minut temu, Pietrekk90 napisał: Jak zostałem oznaczony to się wypowiem @ Błaszczyk za długie bany dajesz pierw kick potem 5 min ban a nie 30 min wiadomo ile można pisać to samo @ MIKI wiesz jakie tu zasady panują wiesz że banują za to i bardzo Ostro i grasz tu nie 1 raz na tym serwerze i napisałeś skargę odwołanie dla beki to powiem ci że Ban słuszny i nie bronie Admina ale wina leży po stronach każdych z tych panów jeszcze @ Błaszczyk skończ gadać na mikro czy kolejną podrywam czy nie bo jak każdy odezwać się mogę to co robisz jako Admin to już jest nudne odechciewa się grać na takim serwerze raz można żartować aled cały czas no sory ja ci nie mówię do kogo masz się odzywać a do kogo nie tyle z mojej strony @ OroKoroner napisałem Ban słuszny bo robił specjalnie tam był na skrzynce widziałem to i Admin ma prawo zbanować owszem ile razy można o to samo prosić .. Boże jaki ty jesteś żałosny ;], DLACZEGO NIE PISZESZ SKARGI, JAK WIDZISZ ŻE NIBY COŚ CI ROBIE GOŚĆIU !! 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Demko: --> http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2112081653-de_dust2-1638978780-1638980340.zip 8:13 - Kampienie Przed Gornym Skracam bana na 5 minut 1 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Grudnia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi