Użytkownik Mulciak Opublikowano 8 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Twój nick: Multi Nick oskarżonego: bombolejo Powód skargi: naganne zachowanie administratora Opis sytuacji: gram sobie, ledwo co zabijam gdy go zabilem napisal ze go smiesze juz, jestem do bana, jezeli do bana to czemu mi go nie da "jest wkoncu administratorem to chyba pilnuje tego serwera" a napisal wszytsko bedzie na demku, kilka rund potem gdy mnie zabil "latwo z toba kurwo" zachowanie ADMINA wzorowe i taki przykład daje? takich akcji jest kilka jak i w paru wczesniejszych meczach ale nie wiedzialem ze jest adminem Data i godzina zdarzenia: 18:15 +- Miejsce zdarzenia: Only mirage #1 Dowody: 5:2 wtedy zaczął pisac miejsce z sytuacji na B Coś od siebie: takie zachowanie od strony administratora to raczej duzo o nim swiadczy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 to nie administrator 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi