420 KushMan Opublikowano 8 Grudnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 1. Julia jak zwykle stała na balkonie. Czekała. Powoli zapadała noc, a jego nie było. Wyglądała go już od kilku dni, skubiąc ze zniecierpliwienia i tak już porwane firanki. Zazwyczaj stawał pod oknem i głośnym okrzykiem obwieszczał swoje przybycie. Tym razem jednak mocno się spóźniał. Kiedy już miała zamknąć okno i udać się na spoczynek, usłyszała jego - wywołujący drżenie serca - mocny, męski głos: - PANI JULIO!!! RENTA!!! 2. Ojciec złości się na Julkę: - Julia! Dlaczego nazywasz swojego brata głupkiem? Idź zaraz do niego i powiedz, że żałujesz. No już! - Jasiu - mówi Julka spuszczając głowę - Bardzo żałuję, że jesteś głupkiem. 3. Jula na polowaniu: - Do licha, spudłowałam już dziesiąty raz! Chyba palnę sobie w łeb! - A trafisz?! Rymowanka: Julka przed samotnością nie odczuwa lęku, bo to dziewczyna pełna wdzięku. 3 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 XDDD @ CzarnaJulka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 8 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 1 minutę temu, KushMan napisał: Bardzo żałuję, że jesteś głupkiem. Tak było XDDD . . Czy to coś osobistego @ KushMan ? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 @ Dusia Oooo patrz! Twój poziom żartów haHAA 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Grudnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 😂😂😂😂😂 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Grudnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 10 godzin temu, shinga napisał: @ Dusia Oooo patrz! Twój poziom żartów haHAA No chyba najwidoczniej Twój skoro wgl wbiłeś w ten temat i zacząłeś to czytać ja w to nie wbijałam do poki mnie nie oznaczyłeś i swoją wypowiedzią zmusiłeś do przeczytania dwóch pierwszych żartów ;o 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi