yeezybeing michuu Opublikowano 8 Grudnia 2021 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Nick: michuu Imię: Michał Wiek: 17 (jeszcze ) Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: na forum zazwyczaj 2-4 godzinki, na fanpagu myślę że nawet cały dzień Opisz siebie: Jestem osobą miłą, łatwo nawiązującą kontakty, myślę że ogólne zdanie na temat mojej osoby jest naprawdę dobre na tej sieci, w wolnym czasie lubię potworzyć prace graficzne na steama, oraz grać w kosza Dlaczego akurat Ty?: Myślę że skoro nie ma żadnego redaktora fanpaga, idealnie wejdę na to stanowisko, dla mnie nie będzie to nic trudnego, wręcz sama przyjemność, a sieć będzie coraz lepsza poprzez regularne dbanie o fanpage Doświadczenie: Posiadanie funkcji redaktora na innej sieci Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 10/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Na pewno większą regularność oraz swoją wyżej wspomnianą kreatywność Kontakt: steam, discord, fb Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Grudnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi