420 KushMan Opublikowano 9 Grudnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 1. Sierżant pyta żołnierza: - Miałeś kiedyś wypadek w pociągu? - Kiedyś jechałem pociągiem z generałem i jego córką i gdy pociąg wjechał do tunelu to zamiast córkę wyruchałem generała. 2. Generał wizytuje dywizje Czerwonych Beretów. Przechadza się przed najlepszym batalionem, wymachując szpicruta. Widząc u jednego z żołnierzy niedopięty guzik, uderza go w brzuch i pyta: - Bolało? - Nie. - Dlaczego? - Bo jestem komandosem! Zadowolony z odpowiedzi generał daje żołnierzowi tydzień urlopu. Idąc dalej zauważa żołnierza z rozwiązanym butem. Uderza go w brzuch i pyta: - Bolało? - Nie. - Dlaczego? - Bo jestem komandosem! - Dąć mu odznakę wzorowego żołnierza! - rozkazuje generał. Dochodząc do końca szeregu generał spostrzega w rozporku żołnierza wystającego ptaka. Uderza w niego szpicruta i pyta: - Bolało? - Nie. - Dlaczego? - Bo to nie mój, tylko kolegi z drugiego szeregu! 3. Generał mówi: - Możecie mówić mi wszystko jak ojcu. Za chwile dodaje: - Możecie też mi się zwierzyć jak ojcu. Po chwili jeden z szeregowców mówi: - Tato pożycz pięć dych i kluczyki od wozu. 4. Generał mówi do swoich żołnierzy: - Żołnierze, wódka to śmierć! Żołnierze odpowiadają: - My się śmierci nie boimy. 5. Przychodzi żołnierz do generała i mówi: - Da mi pan wolne generale, bo teściowa przyjechała? - Nie, nie dam. - Wiedziałem, że równy z pana gość. https://dowcip.net/dowcipy/Dowcipy+o+generale?page=2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dobre wariacie 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 9 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 9 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Heh 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi