Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Oro koroner

batman

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: batman_
Nick oskarżonego: Oro Koroner
IP/SID oskarżonego: -
Data i czas zdarzenia: 9.12.21 17:35
Powód skargi: smieszny ban http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1524
Opis sytuacji: Ban za resp - około 14min demka. Skanuje awp, skończyło się ammo, ide za skrzynke, przeladowuje i od razu wychodze, jest 1:27. Za to dostałem bana, bo arcyważnego admina łapnął ból dupy i odwet. Bana wyłapałem nie za respa, a za to że mu napisałem, że ma tyle nie spamować na y@, tylko ich banować za ten resp. Napierdala w każdej rundzie na głownym sayu, gdzie mi to najzwyczajniej przeszkadza podczas gry, zdarzy sie po 2(?} razy nawet na runde. Nie idzie napisac raz na 5 rund? Zamiast ich banowac, to woli napisac 30 razy z nadzieją, że ktoś ogarnie te jego wypociny. Ile ty masz kurwa lat? 10? Wiem, że 1:30 ale żeby banować za 3 sek dluzej bo przeladowalem, to ty masz z deklem zjechane po calosci. Tylko nie pisz mi, że regulamin to regulamin i 1:30, bo równie dobrze opiekun może sprawdzić twoje kurwienie na y@ i wcześniejsze twoje skrupulatne działania jako wzorcowy admin. Ja bym ci dal perma za działanie na szkode serwera i wykanczanie psychiczne graczy. Z tym bindowaniem to dobrze byś sie na targu sprawdził. Pierdoliłbym tą skarge, bo to 5min ale dawno nie widziałem większego kretynizmu. Za przekleństwa przepraszam, zrobie pokute.
PS. Jak stoje za skrzynka to obok mnie Gołąb (wybacz) patrzy plecy od b, pewnie go upomniałeś hehehe
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 
http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2112091717-de_dust2-1639066620-1639068180.zip

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
14 minut temu, OroKoroner napisał:

Już wypociłeś swoje nerwy?

Bana dostałeś za resp po czasie - nie 3 sekundy po, bo wtedy jeszcze grałem, więc jak mogłem Cię banować??

Pisze co rundę na biało do Was, lecz nic nie dociera do Was, więc skończ płakać.

Regulamin  -> 3x Upomnienia w ciągu rundy (czasami zamiast 3x piszę Wam 10x)  ->ban 5 min ->30 min.

Nie będę odpalał hltv, bo bym dał 2/3 sytuacje gdzie kampisz. Bądź dorosły, przyznaj się do błędu, a nie piszesz zbędne skargi. Myślisz, że ludzie starsi  nie mają nic innego do roboty, niż śmiać się ze skarg 5 minutowych?

Działanie na szkodę serwera?? Nieźle masz w tej główce. Kolejny MIKI się znalazł, który myśli, że będzie mógł sobie kampić ile będzie chciał, a jak dostanie banika 5 min, to idzie skargusie złożyć. 

Ogarnijcie się🤯

Odpal demo i pokaz gdzie kampie NA RESPIE. Czasem cala runde przekampie ale nie na respie. 

Ja nie napisałem, ze niesluszny, tylko smieszny. Wedlug regulaminu bylem na respie ale sytuacja jest na tyle tępa, ze postanowilem tu zawitac, zeby wlasnie ta glupia skarga za 5minutowego bana dala jakies swiatlo na twoje nielogiczne myslenie. 

A co bylo to bylo, nie wyciagaj czegos sprzed pol roku. Bez odzewu. 

• Lubię to! 1
  • Premium
Premium

@ OroKoroner Ty zwasz sobie na słowa. Bo nie bedziesz moim nickiem mor*y sobie wycierał. 1:20 wchodze na trupa wychodze 1:14 po chwili dostaje kampienie na respie 1:15 XDDDDDDDDDDDD

Edit: Nie ? XDDD Kolejny MIKI się znalazł, który myśli, że będzie mógł sobie kampić ile będzie chciał, a jak dostanie banika 5 min, to idzie skargusie złożyć. 

edit: Jest, nie pozwole żebyś tak pisał o mnie

• Lubię to! 1
  • WTF 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik
8 godzin temu, OroKoroner napisał:

Ogarnijcie się

🤯
@ MIKI

Proszę bardzo SS z demka gdzie jesteś 1:30 - potem 1:16 BAN
https://www56.zippyshare.com/v/LnKun27A/file.html
https://www56.zippyshare.com/v/ZdDtQ1iv/file.html

Pokaz mi punkt regulaminu, ktory zabrania stac za ta scianka. 

Za chwile kampienie przed anarchia bedzie traktowane jako resp. Ciemnie rozumiem ale juz 1:15 przed gornym nie. Nie dość, ze praktycznie calego trupa od b mozna zeskanowac + HE, dolny skany z gali + HE. I tak zawsze sie znajdzie 4-6 typa od ct, ktorzy raszuja, wiec wybicie to kwestia czasu. To FFA, wiekszosc graczy to głąby, ktorzy przy raszu zobacza lecace HE i cofaja na zielone, bo gdzie maja kampic? Z tym respem wiekszosc mapy zajmuje ct. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]