Użytkownik∙ mdg Opublikowano 9 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 1. Nick: mdg 2. Kto nadał warna: GENERAL ALADEEN 3. Czas: Dzisiaj - 19:31 4. Powód: Dostałem ostrzeżenie za używanie czerwonego koloru i spam, co do koloru czerwonego to jestem daltonistą i no nic na to nie poradzę wybrałem losowy kolor i akurat trafiłem na czerwony no co zrobisz, nic nie zrobisz, a jeśli chodzi o spam to się z tym nie zgadzam, najpierw przypomniałem o temacie który już wisi ponad miesiąc czasu i rozwiązania nie widać (chciałem się przypomnieć może zapomnieli?), a w kolejnym poście odpowiedziałem użytkownikowi Lucaxx9, gdzie tu spam? 5. Dowody/SS: 6. Temat o którym mowa Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 10 Grudnia 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Witam. @ mdg tak jak sam napisałeś w opisie że chciałeś się przypomnieć. Istnieje opcja ,,zgłoszenie" i tam możesz opisać sytuację. Bądź zgłosić to komuś z administracji na pw. Dostałeś słowne upomnienie od moderatora @ fluxx . Niestety warn zostaje. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 10 Grudnia 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi