Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[DEMKO] - patrykokz

patrykokz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:patrykokz
Data i godzina:09.12.2021 22:55
Link do bana (https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1542
Link do Screenów: https://ufile.io/ca1y5kro
Wycinek z Konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Wstaw Demko z folderu na forum.'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:423529418'
[AMXBans] Your IP: 
[AMXBans] ===============================================
Coś od siebie: Nietoperze siedzą w jaskini. Jeden zgłodniał więc poleciał coś przekąsić. Wraca po godzinie z zakrwawionym pyskiem i mówi - pamiętacie te krowę co się pasła na lewo jak się od razu z jaskini wylatywało? Pamiętamy - odpowiada reszta nietoperzy. Zapomnijcie... odpowiedział. Drugi to usłyszał i pomyślał że też by coś zjadł i poleciał. Wraca po godzinie z zakrwawionym pyskiem i mówi - pamiętacie te owce co się pasły od razu na prawo jak się  z jaskini wylatywało? Pamiętamy - odpowiada reszta nietoperzy. Zapomnijcie... - odpowiedział. No to trzeciemu zaburczało w brzuchu i też postanowił polecieć. Wraca po 10 minutach z zakrwawionym pyskiem i mówi - pamiętacie ten słup co jak się z jaskini wylatywało to na wprost stał? Pamiętamy. A ja kurwa zapomniałem

Edytowane przez patrykokz
  • Użytkownik
13 minut temu, patrykokz napisał:

link poprawiony

Zachęcam obserwujących obejrzeć od 08:30:00. Najpierw akcja na gali i celownik po strzale zostaje w miejscu/opada zamiast iść do góry. I w każdej kolejnej rundzie widać to tylko bardziej.
Jak to nie będzie jasne dla obserwujących to się rozpisze co do sekundy.

• Użytkownik
3 minuty temu, MusiCity napisał:

Zachęcam obserwujących obejrzeć od 08:30:00. Najpierw akcja na gali i celownik po strzale zostaje w miejscu/opada zamiast iść do góry. I w każdej kolejnej rundzie widać to tylko bardziej.
Jak to nie będzie jasne dla obserwujących to się rozpisze co do sekundy.

Nie rozumiem ?, ja po prostu tak strzelam, po za tym, nie chce być chamski ale kim jesteś żeby tu się wypowiadać ? Czekam na wypowiedź admina 

• Użytkownik

Za prowadzenie dalszej, zbędnej dyskusji będą nakładane ostrzeżenia za spam.
Czekamy na werdykt UBT.

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Sponsor
SPONSOR

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

@ patrykokz B+ oznacza, że akcja wg rozpisującego jest "spalona" (czyli podejrzana). 

• Użytkownik

8:16 - nie rozumiem co w tej akcji jest podejrzanego? zwykły pick 

8:26 - dokładnie to samo, przy pace na A jest niemal pewne że ktoś przyjdzie z shorta, nic nadzwyczajnego nie widzę w tej akcji

8:31 - nie rozumiem co w tej akcji jest ''spalonego'', szkoda że bardziej nie rozpisałaś, zwykły pick na gracza na shorcie

08:42:00 - 08:50:68 - ta cała akcja to zwykły fart, słyszałem ilu ich idzie z ct i słychać było również shorta jak strzelali do drugiego terrorysty, przeciwnicy sami mi podchodzili pod celownik i nie wychodzili równocześnie co skutkowało takim clutchem

12:56:39 - najpierw go usłyszałem a później zobaczyłem, nic nadzwyczajnego 

13:53:59 - dostałem info że jeden skraca mida, pierwsze co robię to zabezpieczam sobie plecy czyli patrzę na shorta i na mida gdzie od +/- 10 sekund w tył słyszę że właśnie stamtąd strzela przeciwnik, w obu miejscach trafnie się znajdują i ich likwiduje. Gościa z mida zabijam jako ostatniego bo byłem przekonany że po takim czasie zabili go już moi sojusznicy 

Prosiłbym któregoś z adminów o jeszcze raz sprawdzenie mojego demka, bardzo lubię ten serwer i nie chciałbym tracić okazji grania na nim :D  

8:16 ciągne celownik do modelu B+

8:26 To co wyżej B+

8:31 B-

8:42-50 Znowu przyciąga celownik do modeli. Szczególnie w 1 typa na gali (nie zabija go wtedy), mechanicznie celownik w prawo idzie, góra dół nic, linia pozioma. Nie do zrobienia do przy strzelaniu. B+

12:56 B-

13:53 B-

Ban zostaje. Nie zgadzasz się to napisz ponownie odwołanie i inni ubt też sprawdzą.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]