Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - NICK

ewcia24

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

1. Twój nick: ewa
2. Nick oskarżonego: blaszczyk
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 10 grudnia godz 6.00
5. Powód skargi: ban bez powodu 
6. Opis sytuacji: po prostu grałam i dostałam bana  nawet nikogo nie wyzywałam nic  po raz kolejny dostałam bana bez powodu 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

• Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • WTF 1
  • Premium
Premium

Dałem jej ss rano żeby wstawiła na forum, po 5min znowu wbiła na serwer, i dostała Ab :)

Edytowane przez Błaszczyk
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙
W dniu 10.12.2021 o 09:19, Błaszczyk napisał:

Dałem jej ss rano żeby wstawiła na forum, po 5min znowu wbiła na serwer, i dostała Ab :)

A ja coś napisze od siebie.Dałeś jej ssy tak z brzydko mówiąc z "dupy" bo komuś chciałeś je dać.Ewa gra już tyle czasu na servie i ty teraz sobie przypomniałeś żeby dać jej ssy bo roku jej gry na servie ? Takiej Blondii czy madzi. nigdy nie dasz ssy bo oczywiście znajomości.Rozmawiaja na mikro i wchodzą na tsa to już znajomi oczywiście.I ewa ma być dlatego gorzej traktowana bo nie gada na mikro i nie wchodzi na tsa ?Na tym servie jest po prostu tak że jak nie masz znajomości u adminów to nic nie zdziałasz.Jedyny szczery i uczciwy admin machine diablik tyle w temacie.

• Ha ha 1
  • Premium
Premium
23 minuty temu, damianmarzec123456 napisał:

A ja coś napisze od siebie.Dałeś jej ssy tak z brzydko mówiąc z "dupy" bo komuś chciałeś je dać.Ewa gra już tyle czasu na servie i ty teraz sobie przypomniałeś żeby dać jej ssy bo roku jej gry na servie ? Takiej Blondii czy madzi. nigdy nie dasz ssy bo oczywiście znajomości.Rozmawiaja na mikro i wchodzą na tsa to już znajomi oczywiście.I ewa ma być dlatego gorzej traktowana bo nie gada na mikro i nie wchodzi na tsa ?Na tym servie jest po prostu tak że jak nie masz znajomości u adminów to nic nie zdziałasz.Jedyny szczery i uczciwy admin machine diablik tyle w temacie.

Ale co ty gościu pieprzysz za farmazony .... Od jakiego roku gra, nie widziałem jej tu już z parę miesięcy, więc dałem jej kontrolne ss żeby wstawiła..., po 5 minutach weszła na serwer na Aktywnym Banie :)

Co już nie mogę dać ''ss'' graczowi który gra u nas rok?, dałbym je nawet graczowi który gra 3 lata :)

edit; A co to ja tylko jestem adminem i każdemu mam dawać wszystko ?, zapytaj innych adminów czemu nie miały, i odpuść ziomek bo wpieprzasz się w coś co ciebie nie dotyczy to raz, dwa że dostała 7 ss do wrzucenia na forum, jednak nie uczyniła tego i wbiła na ab. Dziękuję 

Edytowane przez Błaszczyk
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙
10 minut temu, Błaszczyk napisał:

Ale co ty gościu pieprzysz za farmazony .... Od jakiego roku gra, nie widziałem jej tu już z parę miesięcy, więc dałem jej kontrolne ss żeby wstawiła..., po 5 minutach weszła na serwer na Aktywnym Banie :)

Co już nie mogę dać ''ss'' graczowi który gra u nas rok?, dałbym je nawet graczowi który gra 3 lata :)

To jak to możliwe że Blondii i madzia grają już tyle na servie i nigdy nie miały żadnych ssy kontrolnych ?Mimo iz czasami miały naprawde dobre staty.

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙
19 minut temu, Błaszczyk napisał:

edit; A co to ja tylko jestem adminem i każdemu mam dawać wszystko ?, zapytaj innych adminów czemu nie miały, i odpuść ziomek bo wpieprzasz się w coś co ciebie nie dotyczy to raz, dwa że dostała 7 ss do wrzucenia na forum, jednak nie uczyniła tego i wbiła na ab. Dziękuję 

Tą wypowiedzią sie tylko ośmieszasz.Na serverze główną role grają znajomość.Czy tak ciężko sie przyznać?prawda boli ?

• Ha ha 2
40 minut temu, damianmarzec123456 napisał:

To jak to możliwe że Blondii i madzia grają już tyle na servie i nigdy nie miały żadnych ssy kontrolnych ?Mimo iz czasami miały naprawde dobre staty.

ty sobie gościu mną ani Madzia ryja nie wycieraj, to juz nie mozna mieć znajomych bo wielce kolege w oczy kuje, dostała mogła wstawić i nie było by problemu. Może mam przestać grac i wgl rozmawiac zeby tutaj towarzystwa nie urazić ? przestan ośmieszać to się ty ... dziekuje i życzę miłęgo weekendu 

• Użytkownik∙
28 minut temu, Blondii napisał:

ty sobie gościu mną ani Madzia ryja nie wycieraj, to juz nie mozna mieć znajomych bo wielce kolege w oczy kuje, dostała mogła wstawić i nie było by problemu. Może mam przestać grac i wgl rozmawiac zeby tutaj towarzystwa nie urazić ? przestan ośmieszać to się ty ... dziekuje i życzę miłęgo weekendu 

Ja chce żeby każdy był tak samo traktowany.Nic wiecej.Tyle w temacie.

• Użytkownik∙
11 minut temu, Madzia. napisał:

Jako, że mnie trochę „wywołałeś do tablicy” to napisze tylko tyle, ze słabe info masz niestety. Tak się składa, ze miałam ssy na tym serwerze. Co to za różnica czy Ewa grała rok czy 5min? Skoro dawno jej nie było na servie (a nie było) to miał prawo dać jej kontrolnie ssy. Chyba nie jesteś odpowiednia osoba żeby pouczać admina co i jak ma robić. Jeśli jesteś w tym temacie takim ekspertem to składaj podanie i zobaczymy jak Ty będziesz sobie radził z pełnionymi obowiązkami. Jak dla mnie bezsensu twoja wypowiedz i zbędny płacz. Tak jak @ Blondii napisała, wstawilaby ssy i nie byłoby problemu. Miłej soboty :peepoHonk:

Madzia ok wstaw link do amxbansa zobacze na oczy i kończe temat.

• Ha ha 1
  • Premium
Premium

Po co tyle dyskutować Admin ma prawo każdej chwili zrobić Ss nie ważne czy po 3 min gry czy długo jak wstawisz na forum ss jak czysty to ub i po co tak dyskutować głupio i robić wrogów na forum jak weszła na aktywnym to wielkie błąd aktywny ban słuszny i skończ dyskutować Panie  damian i przepraszam że się wypowiadam ale szkoda nerwów Admin zachował się dobrze skarga do odrzucenia i odwołanie do kosza tyle . Skoncz Madzie obrażać że klamie ty musisz dostać za spam warny sporo nie znasz osób a głupie zachowanie 

Dziewczyny proszę już nie dawać odpowiedzi na prowokację specjalne robi  i spam po co dostać kary za takiego osoby 😁

Powiem ci kolego że nie masz racji ona nie jest od tego że by ci coś udowadniać odwołanie do kosza tyle 

• Użytkownik∙
2 minuty temu, Madzia. napisał:

Już się rozpędzam. Strażnik Teksasu się znalazł :kekw:  

Madzia to po co kłamać?

• Fuu 1
  • Użytkownik∙
8 minut temu, Pietrekk90 napisał:

Po co tyle dyskutować Admin ma prawo każdej chwili zrobić Ss nie ważne czy po 3 min gry czy długo jak wstawisz na forum ss jak czysty to ub i po co tak dyskutować głupio i robić wrogów na forum jak weszła na aktywnym to wielkie błąd aktywny ban słuszny i skończ dyskutować Panie  damian i przepraszam że się wypowiadam ale szkoda nerwów Admin zachował się dobrze skarga do odrzucenia i odwołanie do kosza tyle . Skoncz Madzie obrażać że klamie ty musisz dostać za spam warny sporo nie znasz osób a głupie zachowanie 

Dziewczyny proszę już nie dawać odpowiedzi na prowokację specjalne robi 

To jak madzia nie kłamie to co to za problem wrzucić link z bana sekunda roboty.A w zamian bedzie mieć satysfakcje że mnie zgasiła ?

• Fuu 1
  • Meluś zablokował(a) ten temat
  • Smerf.LaLuś odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

image.png.3cc93c1b81734bce786ae8e087a8f8db.pngimage.png.286437b0c77f92a345cf18162e979782.png

Ja to tylko tutaj zostawie, myślę ze decyzja już jasna sama się przyznała ;P

image.png

• Super 1
  • Smerf.LaLuś zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]