Zasłużony szynka Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Przychodzę do was z mini zagadką. Osoba która pierwsza udzieli 'poprawnej' odpowiedzi w tym temacie, otrzyma rangę Premium na okres 7 dni. Kim był Koń Trojański? odpowiedź może wydawać się nieoczywista 3 2 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 10 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Koń trojański był tak naprawdę pułapką. A trojanie nie przypuszczali, że w niej zostali ukryci grecy. Trojanie cieszyli się z zakończenia wojny a tymczasem grecy opuścili wnętrze konia i rozpoczęli rzeź mieszkańców. 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 10 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) ja tylko wiem co to znaczy "koń walony", no niestety koń trojański był nikim, bo to przedmiot Edytowane 10 Grudnia 2021 przez CLYDE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Chyba ukrywali się w nim w czasie tej wojny, dosyć sporo wyglądał hm? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Drewnianym koniem 2 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 10 Grudnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Kim był Koń Trojański?-Kon trojanski jest to kon zbudowany z drewna przez Grekow. Podczas wojny o Troje Grecy wpadli na pomysl ze zbuduja Konia Trojanskiego jako nagrode dla Troi i ze Grecy odplyna. Jednak ze zamysl Konia Trojanskiego byl podstepem nie miala byc to nagroda lecz pulapka gdzie w sierodku niby nagrody konia byla malo liczna grupa wojownikow ktora miala otworzyc dostep do miasta pozostalej armii. Gdzyz Troja widzac odplywajacych Grekow i wprowadzajac swoj prezent zaczeli imprezowac z podowdu zwycienstwa. Z konia trojanskiego wydobyla sie mala armia udostepniajac wejscie do miasta i tak Troja przegrala podstepem. Dlatego taki podarunek nazwano Koniem Trojanskim. -wedlug mnie male streszczenie i tak naprawde KON TROJANSKI- mozna roznie interpretowac Jako prezent,jako budowe,jako podstep,jako wirus w kompie wiec moim zdaniem jest to zbyt ogolne Odpowiedz zawsze mozna Sobie wybrac nawet a zagadka jako zagadka powinna byc np 2+2=4 i masz odp a apropo tej Kto co odp mozna Sobie wybrac zbyt ogolna zagadka wedlug mnie . I ciekawy jestem poprawnej odpowiedzi pod zamknieciem tematu Dziekuje i polecam obejrzec film Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Patyk97 Wyjasnienie :D 2 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Halo ? Tu chodzi o informatyke. Sadzac po kategori raczej to nie ma nic wspolnego z mitologia. Kon trojanski to po prostu troche grozniejszy od zwyklego wirusa. Kon Trojanki to jeden grozniejszych wirusow komputerowych. Dzieki i pozdro mozesz mi dac juz to premium 3 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Potwierdzam koń trojański to wirus jak korona dzisiejszego czasu haha ale wirus który niszczy kompa 😁 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 10 Grudnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Easy win 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Gratulacje @ KushMan Koń Trojański był wężem Otrzymujesz rangę Premium [7 dni] 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi