Użytkownik Szaki71 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Twój nick:Szaki71 2. Nick oskarżonego:PiyDus 3. IP/SID oskarżonego:brak 4. Data i czas zdarzenia: ok. 21 20 5. Powód skargi: Nie słuszny ban 6. Opis sytuacji: Ten wspomniany admin,wtrąca sie cały czas do rozmowy, Rozmawaiałem z Claudią Powiedziałem (Nie wiesz że dzieci płaczą) nie powiedziałem nicku ani zadnego imienia i nie słusznego dostałem za to Bana! 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2112102105-jail_gravity-1639166700-1639168620.zip [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Prowokacja słowna' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:169893201' [AMXBans] Twoje IP: '-----' [AMXBans] =============================================== kacorvixon killed self with env_laser Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Szaki71 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Notorycznie mnie prowokujesz słownie i wcześniej gadałeś "przeproś mamusię" potem "nie wiesz że dzieci płaczą", dostałeś 1 bana za prowokacje słowną na 1h. Teraz dałem ci dłużej, myślę że się uspokoisz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szaki71 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Proszę aby @ Trivor obejrzał demka, z prowadzenia oraz zachwania PiyDusa które nagrałem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Nie wiem, znowu ta sama sytuacja. Prowokujesz oskarżonego aby w jakiś sposób odpowiedział na twoje zaczepki, a jak przychodzi co do czego to składasz skargę. @ PiyDus kolejny raz skarga o podobnej tematyce w przeciągu dwóch dni. Myślałem, że wyciągnąłeś jakieś wnioski. Z racji iż uzbierała się na twoim koncie wystarczająca liczba ostrzeżeń zostajesz zdegradowany na rangę strażnika. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi