Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Dwie blondynki wybrały się na wycieczkę rowerową. Nagle jedna z nich zatrzymuje się i wypuszcza powietrze z kół. - Co robisz? - pyta zdziwiona koleżanka. - A nic, miałam za wysoko siodełko. Wtedy ta druga też zsiada z roweru i odwraca kierownicę oraz siodełko. - A ty, co robisz? - Wracam do domu. Nigdzie nie jadę z takim głupolem jak ty... Dwie blondynki wygrały nagrodę. Nie wiedzą co z nią zrobić, aż w końcu Zuza mówi: - wiem, polecimy na słońce - co Ty spalimy się - przecierz polecimy w nocy. Blondynka chwali się blondynce: - Wiesz moja mama kupiła mi nową sukienkę na literę F . - Fioletową ? - Nie. - Figową? - Nie. - Poddaję się, jaką? - F kratkę. Dwie blondynki oglądają mecz Brazylia vs Czechy,pierwsza poszla zrobic popcorn...druga krzyczy -GOOOL -kto strzelił? -Ronaldinho za chwile -jest drugi gol -kto szczelił -jakis Replay ŹRÓDŁO Edytowane 12 Listopada 2018 przez Rybson 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jakiś replay hahahah Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 hahhahah dobre ten 3 najlepszy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Listopada 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 -kto szczelił -jakis Replay XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi