Użytkownik AnalnyDestrojer64 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Nick: Analny Destrojer 64 2. Wiek: 15 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/Analny Destrojer 64/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: 5,5/10 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Tak 6. Doświadczenie: Miałem kiedyś range admin na serwerze jailbreak. Jestem na serwerze wystarczająco by pomóc administracji serwera. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak 8. Składka (Tak/Nie): Tak Wymagania Dobra opinia + Rozpoznawalność na serwerze oraz wśród administracji + Wiek minimum 15 lat (z wyjątkami) + Przegranych 15 godzin na serwerze + Składka 11 zł SMS (7,50zł przelew) + Sprawny mikrofon + Aktywność na forum -/+ NAZWA TEMATU MUSI WYGLĄDAĆ NASTĘPUJĄCO '[STRAŻNIK JB] Nick' w innym przypadku podanie z miejsca zostaje odrzucone. #EDIT DAłEM NOWY GAME TRACK Edytowane 10 Grudnia 2021 przez AnalnyDestrojer64 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiyDus Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Jestem na TAK: - Wiek - Doświadczenie - Składka Ogrzewam ci miejsce na strażniku bo mi się nie chce na tym grać. Ale ci tylko powiem, że strażnik to taki gracz, bo gag nie dziala i nie masz zmian mapy! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitYY Opublikowano 10 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 + GT +/- Doświadczenie ale to każdy się uczy/uczył - Często dajesz się prowokować przez co potem wdajesz się w bezsensowne kłótnie + Składka + Często chętny do CT + Chęci pomocy Jestem w stanie być na tak na okresie próbnym aby sprawdzić jak Ci pójdzie przez pierwsze 2 tygodnie. 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 10 Grudnia 2021 420 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Jestem na Tak + Chęci + GT +/- Doświadczenie + Regulamin ogólnie znasz czasem coś tam zapominasz ale to nie jest nic wielkiego. Jestem za daniem szansy gdyż potrzeba ludzi do administracji w tym momencie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 11 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Aktualnie jest otwarta szybka rekrutacja na strażnika serwera, więc czemu piszesz tutaj? +Chęci +Składka +GT +/- Łatwo się dajesz sprowokować Jestem za daniem szansy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 11 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Starasz się i widzę, że ci mocno na tym zależy. Dam ci szanse na okresie próbnym. Zgłoś się do Dusi lub Trivora sprawie składki i flag. Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 11 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi