Użytkownik arniekox Opublikowano 11 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Nick z CS: co to za zycie Admin banujący: Shoter Serwer: COD 201, 54.38.198.108:27015 Data zdarzenia:~19:30, 10.12.21r Opis sytuacji:dziwna sprawa, najnormalniej w świecie zapytałem admina shoter o kolor jego majtek które dzisiaj posiada i dostałem za to perm bana może nie potrzebnie pytałem na u@ i nie spodobało mu sie to że inni admini to widzieli, albo może ich nie miał(?). Mimo wszystko dalej jestem ciekaw, ale ponad ciekawość wychodzi moja chęć gry na tym pięknym serwerze więc kajam się swoje błędy. W sumie troche dziwne dostać perma za coś takiego, mając na uwadze to że tego samego dnia o 17:30 dostałem 1h bana za przeskanowanie płotu na eldorado, gdzie sytuacja miała miejsce pierwszy raz, a inni za równie błache łamanie regulaminu dostają po 5min XD Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie ma tu mojego bana Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):tutaj wstawił bym ss'a konsoli bo nic innego w takiej sytuacji nie mogę zrobić, ale nawet tego nie mogę gdyż robiąc ss'a nie przechwytuje mi gry, a screenshot robi się pulpitu, może ktoś miał podobnie i wie jak to ogarnąć to chętnie wrzuce ss'a konsoli. Do tego czasu po prostu wrzucam jej kopie. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Shoter. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: co to za zycie [AMXBans] Powod: 'zegnam' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.google.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:159011568' [AMXBans] Twoje IP: '89.71.168.187' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Proszę o szybki UB gdyż nie mogę żyć bez tego pięknego serwera, dziękuję. 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @ Shoter Co robimy z delikwentem? Odnośnik do komentarza
Użytkownik arniekox Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 12 minut temu, damianmarzec123456 napisał: Ziomek zmień sobie nick i zmień ip i ciesz sie grą na tym servie a nie przyjmuj sie ze jakiś admin ci dał bana. Owszem mógłbym tak zrobić, pierwszy lepszy vpn i jazda, ale coś mnie tknęło żeby dostać to UB, a przy okazji może uda nam się wyjaśnić afere majtkową. Uwolnić Barabasza! Odnośnik do komentarza
Użytkownik arniekox Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 ???????????????????? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 W dniu 11.12.2021 o 12:47, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał: @ Shoter Co robimy z delikwentem? UB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi