Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Imię: Karol Wiek: 21 lat Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Fajne wywiady z osobami na forum, bardzo fajną atmosferę na forum i w dziale dla Redaktorów i nie zapominając o konkursach które będą uzgadniane z @AdeK Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Przemawia to że kiedyś byłem pierwszym Redaktorem na forum i bardzo się starałem aby nasi użytkownicy byli zaciekawieni redakcją Jak dobrze znasz naszą sieć?: Bardzo dobrze ponieważ zarejestrowałem się już dawno i byłem najaktywniejszy użytkownikiem Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Tak kiedyś prowadziłem gazetkę szkolną Oto moje wywiady: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na wielkie tak +Zapal +Wywiady dodatkowe +Dużo bd się działo jak dostanie +wiek +Ogarnięta i dobra mordka +Znany Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na tak wiek+ wywiady+ Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 12 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na tak: +Brakuje ogarniętego redaktora +chęci +Zobowiązania +wiek Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na tak +Wiek +ogarnięty +aktywność +checi Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 12 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Okres próbny: + Wiek + Doświadczenie + Przyda się redaktora 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jestem na nie, - Podanie - Ortografia - Niedawno wróciłeś a już ranga 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Okres próbny: + Wiek + Doświadczenie + Chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 12 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jestem na tak +Wiek +Przyda się +Chęci +Aktiw Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 12 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Odrzucam. Pokaż nam że na prawdę Ci zależy i do nas wróciłeś. Zbyt krótko jeszcze 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 12 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi