Użytkownik XanaXes Opublikowano 11 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 IP serwera: 91.224.117.43:27125 Mod: MIX Link do GT: Wiek Właściciela:17 Hosting:1s1k Sloty:11 Dlaczego akurat my?:Czesc Dlaczego wy? a toz juz mowie bo slyszalem o was duzo i mowia ze jestescie mega fajna siecia i sie przylacze i bedziemy jeszcze lepsza siecia szukam wspolpracy z moim serwer MIX CS1.6 3 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 A masz już jakąś społeczność, graczy, którzy grają na tym serwerze czy dopiero chcesz zacząć zbierać, po dołączeniu na sieć? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik XanaXes Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Teraz, DepresjaHook.hack napisał: A masz już jakąś społeczność, graczy, którzy grają na tym serwerze czy dopiero chcesz zacząć zbierać, po dołączeniu na sieć? Zaczne zbierać po dołączeniu 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kilerskie Opublikowano 11 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Jestam za by dodac ten serwer Wlasciciela znam dosc dlugo jest on ogarniety mial kilka serwerow i byly one nie najgorsze i trzymaly sie dlugo Chlopak jest bardzo mily kulture osobista ma 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 4 minuty temu, XanaXes napisał: Zaczne zbierać po dołączeniu Imo, trochę słabo. Na sieci nie ma osób, które chcą grać tego MIXa. Dosyć często MIXy są grane na CSHu***** i prócz stałych wyjadaczy, którzy wątpię, że tu przyjdą, będzie średnio znaleźć osoby. Nawet pójście na serwer i napisanie czy ktoś MIXa chce zagrać to też pustka. Mixy już nie są takie popularne, a to że 1.6 powoli upada to w niczym to nie pomaga. Pomysł dobry, ale średnio będzie z wykonaniem. Ostatni raz zajmowałem się serwerem MIXowym na przełomie kwietnia i po jakoś 2 tygodniach to upadło, a osoby, które tam grały po prostu znikły i nie widać ich już nigdzie. 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 13 godzin temu, DepresjaHook.hack napisał: Imo, trochę słabo. Na sieci nie ma osób, które chcą grać tego MIXa. Dosyć często MIXy są grane na CSHu***** i prócz stałych wyjadaczy, którzy wątpię, że tu przyjdą, będzie średnio znaleźć osoby. Nawet pójście na serwer i napisanie czy ktoś MIXa chce zagrać to też pustka. Mixy już nie są takie popularne, a to że 1.6 powoli upada to w niczym to nie pomaga. Pomysł dobry, ale średnio będzie z wykonaniem. Ostatni raz zajmowałem się serwerem MIXowym na przełomie kwietnia i po jakoś 2 tygodniach to upadło, a osoby, które tam grały po prostu znikły i nie widać ich już nigdzie. Muszę ci niestety powiedzieć, że bardzo dużo ludzi gra te mixy. I im się nie nudzi, już z rana nawet graja. I nawet szybko ludzi, się znajduje na mixy na sieci. Myślę że się przyda ponieważ, to również może zapewnić. Dla forum reklamy i serwerów. Ponieważ ludzie mogą grać z sieci, ale też po za siecią się wyszukuje ludzi do gry. Jestem za. 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik swiety Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Jestem za fajnie się zapowiada. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tygrys Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 3 minuty temu, swiety napisał: Jestem za, fajnie się zapowiada 1 Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 12 Grudnia 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Również jestem za, sam bym pograł mixy, myślę że do tego ludzi by się znalazło bez problemu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kilerskie Opublikowano 15 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 20 Grudnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Jestem za fajnie by było Odnośnik do komentarza
Użytkownik ReindereK Opublikowano 20 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Ja też jestem za, fajnie by było wieczorkiem jakiegoś mixa 4FUN zagrać:) Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Grudnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Serwer na konto przepiszesz i dostaniesz subkonto to ok 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Grudnia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi