Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - slu 3 litery

Sellok

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: slu 3 litery
Admin banujący: Błaszczyk - Kondonus
Serwer: Strefa Skilla #1
Data zdarzenia:11.12.2021 22:27
Opis sytuacji: wszedlem na serwer nie zabilem nikogo bodajze po 2 rundach ban od kondonusa blaszczyka za friko
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1655
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2112112212-de_dust2-1639257120-1639258620.zip wszedlem na serwer w okolicach nie wiem 22;20 moze, chwile pogralem i ban za frikolca, co to ma byc 

• Lubię to! 1
  • Premium
Premium

Może zaszła pomyłka, bo typ pisał identycznie jak ten gość 2+2 który ma perma za AB, a Kondonus to możesz sobie mówić do kolegów z podwórka, leszczu parciany... 

@ Meluś  Wez zbanuj tego typa za obrażanie mnie non stop, dziecko jakieś z 500+ klika z przed komputera, a w rzeczywistośći by skulił uszy i poszedł spać.

Edytowane przez Błaszczyk
  • Użytkownik

ludzie do Ciebie na serwerze mowia per kondon wiec tak sie wyrazilem w moim posciku, a dwa co to za argument ban za ab bo pisalem podobnie co jakis gosc co ma ab, przeciez to kino jest panie blaszczyk,z 2-3 wiadomosci napisalem zreszta a ten ze identycznie pisal, chlopie bys wszedl poogladal troche a nie ban za podobne pisanie do typa zbanowego dajesz, porazka jestes mamejo

Edit; co Ty mówisz do mnie w ogóle, jak Ty w tej koszuli na profilowym pływasz, masz biceps jak ja przedramię i będziesz coś furgal małolat zbastuj, doczytałem teraz że ab to aktywny ban, myślałem na początku że chodzi o aimbota, ale tu i tu ban nieuzasadniony, nierzetelne zachowanie admina Błaszczyka i tyle, reprymenda się nalezy, nie napisałem nic na czacie w jego stronę w grze, nawet nie obraziłem nikogo, ban niesłuszny i niech się kapeć ogarnie bo zaraz banowac będzie ludzi za to że ta sama skórkę wybrali co jakiś gosc na aktywnym banie, paranoik

Edytowane przez Sellok
  • Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • skowron zablokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

odbanowany.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]