Użytkowniczka czarnaaa Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Twój nick: czarnaaa Nick oskarżonego: ola Powód skargi: brak kultury Opis sytuacji: gram sobie na serwerze, są żarty wszystko git wchodzi wielka Pani admin ktoś jej zwrócił uwagę nie krzycze a ta odpowiedziała " nie nic bo pierdola mi na ts" - admin z tego co mi wiadomo powinien mieć jaka kolwiek kulturę osobista. Kolejna sprawa dyskusja ( żarty) z Rozbójnikiem gdzie napisalam na czacie " pierdole idę spać " typiara odpisała ok nara - napisalam nara Przy czym napisalam szukasz zwany a koleżanka blondi napisala - bo może Potem jej napisalam zeby przestała się drzec na co ta się zaczęła pultac, gdzie do jej team dołączyła jakas blondi i napisala czarna czy coś tam szukasz czegoś? na co ja już bezczelnie odpisałam tepych blondynek xd dostałam bana na 30 minut za niby obrażę Data i godzina zdarzenia: około 4:10/15 Miejsce zdarzenia: DD2 Dowody: zrobilam zdjęcia z konsoli Coś od siebie: Od siebie dodam tylko to, że powinniście dawać admina osobom bardziej kompetentnym niż właśnie takim juz bezczelnie powiem amebom której zwracasz uwagę grzecznie żeby się nie darla a ta strzela z dupy jakimiś shitowymi tekstami przy czym prowokuje dalej, to rozumiem że ona jako admin i jej " fufela" mają więcej pracy niż ja ? Nie ja mam takie samo prawo się bronić w takiej wymianie zdań a jeśli mi się należy ban to co w takim razie zrobicie z adminem który wchodz na serwer używa słów " pierdola mi na ts " albo innych admin ma pilnować porządku na serwerze i dawać przykład tak na dobrą sprawę a nie wbijać i drzec psiute po czym się przypruc do gracza. 1 1 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) pierwsza sprawa jest taka, ze wtracalas sie w kazda rozmowe jaka prowadzilam z kimkolwiek. druga sprawa jest taka, ze jest cos takiego jak /mute, mozesz mnie zmutowac i raz na jakis czas mozna sobie przeklinac. nic zlego poza tym nie powiedzialam. trzecia sprawa jest taka, ze nazwalas mnie lub @ Blondii "tępą blondynką" i za to wlasnie dostalas bana. twoje screeny nic nie wnosza, poza tym widac po wszystkim co piszesz, ze cos jest z toba nie tak. sama zaczepiasz a pozniej placzesz o bana. przypominam o komendzie /mute na serwerze i po problemie EDIT. jak widac opierasz sie tylko na 2 nic nieznaczacych "dowodach" jak to nazywasz. ktos cos do mnei mowil, wiec odpowiedzialam "nie slysze bo pierdola mi cos na tsie". nie wiem co w tym takiego zlego i niekulturalnego? moze i nie mowilas nic przez mikrofon, ale za to baaardzo duzo pisalas. zreszta wszystko jest w logach. napisalam ci "ok nara" i cos w tym tez jest zlego? ladnie cie pozegnalam, wybacz, ze nie przeslalam buziaczkow. widac po twoich odpowiedziach, ze sama nie masz ani troche kultury i nie potrafisz w kulturalny sposob napisac skargi EDIT 2. Dziewczyno, ja juz sie na ten temat wypowiedzialam tak samo jak i ty, wiec przestan drazyc. skarga zostanie rozpatrzona. bana dostalas zasluzonego. jedyne co robisz w tej swojej skardze to mnie dalej obrazasz, a to chyba o czyms swiadczy. nie zamierzam dalej prowadzic z toba rozmowy, bo to jak gadanie do sciany. i ponownie ci przypomne, ze istnieje na serwerze taka komenda jak /MUTE i kazdy moze jej uzyc, nawet ty. wiec jesli wedlug ciebie mam za glosno ustawiony mikrofon to mozesz mnie zmutowac i po problemie. i nie zycze sobie, bys dalej mnie pod tym tematem obrazala. dziekuje. Edytowane 13 Grudnia 2021 przez Ola ;> 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czarnaaa Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) W dniu 12.12.2021 o 04:43, Ola napisał: pierwsza sprawa jest taka, ze wtracalas sie w kazda rozmowe jaka prowadzilam z kimkolwiek. druga sprawa jest taka, ze jest cos takiego jak /mute, mozesz mnie zmutowac i raz na jakis czas mozna sobie przeklinac. nic zlego poza tym nie powiedzialam. trzecia sprawa jest taka, ze nazwalas mnie lub @ Blondii "tępą blondynką" i za to wlasnie dostalas bana. twoje screeny nic nie wnosza, poza tym widac po wszystkim co piszesz, ze cos jest z toba nie tak. sama zaczepiasz a pozniej placzesz o bana. przypominam o komendzie /mute na serwerze i po problemie Laska w jaka rozmowę Ci się wtrącałam ? Nawet mikrofonu nie używałam Twój argument to wgl jakieś dno, zastanow się zanim coś napiszesz 🙂 Twoja psiapsia wtrąciła się w dyskusje to ze to jakaś twoja BFF nie znaczy że ma prawo mi pisać ze Ty masz prawo do szukania zwady. Next sprawa, że jeśli jesteś adminem powinnaś używać słów, które do są adekwatne do powiezonej Ci roli a nie słać chuje na prawo i lewo. Byłam druga osoba, która zwróciła Ci uwagę o to żebyś się nie darla do tego mikrofonu. I nie, nie ze mną jest coś nie tak tylko z Tobą bo poko Ciebie nie było i tej Twojej psiapsi jakoś nikt nie miał do mnie problemu ze wszystkimi się dogadywałam żartowałam, a ty weszłaś i zaczęłaś drzec psiute do mikrofonu, dziewczyno jak masz okres to się opanuj nikt nie jest gluchy i to nie ja szukałam zwady tylko ty, a po czym to stwierdzam ? Rozmawiałam, że tak powiem z Rozbójnikiem i padłam i napisalam pierdole idę spać a ty napisałaś ok nara No to kto kogo tu zaczepia do Ciebie to było? Nie to po jaki dzban się wtracasz ? A tekst " tepych blondynek " był ogólnikowo ale mało ważne, ban na 30 minut w sumie za free bo nadużywasz swojej władzy troszeczkę, chodzi o fakt że jako admin nie masz za grosz godności -nie wiem czy to tak ująć.. Edit. Laska opanuj emocje nie tylko ja mowie ze slesz kurwy na prawo i lewo a na prv dostałam dużo wiadomości, że w końcu ktoś o tym napisał. Twoim zdaniem ja za dużo pisalam tak ? Nikt nie miał z tym problemu tylko Ty jedyna się prujesz o fakt że jest jakaś konwersacja na tym czacie tak dokładnie wszystko jest można sprawdzić. Jeśli masz jakiś problem emocjonalny że sobą tobidz do psychologa i przestan zgrywać księżniczkę, która jest wielce święta i nie wstawilam tu " 2 dowodów "jak to napisałaś tylko stwierdzam same fakty. A głównym powodem tej skargi jest to, że wchodzisz na serwer i drzesz twarz. Ty myślisz że Twoja koleżanka blondii jak wsadzi swoje 5 groszy tam gdzie nie trzeba to Ci pomoże? Obie jesteście siebie warte, dostały admina i wielce urabura, akurat trafiłyście na nie te osobę co trzeba bo ja sobie nie pozwolę na takie traktowanie, a co do mojej kultury napisalam skarge w sposób adekwatny do twojego zachowania jeśli oczywiście rozumiesz słowo adekwatny nie powinnaś mieć z tym problemu JESLI OCZEKUJESZ SZACUNKU OD INNYCH OSOB PIERW NAUCZ SIE SAMA GO OKAZYWAC ! 💋 A koleżanka @ Blondii jeśli już tak bardzo chce zgrywać adwokata to mogłaby obrać kierunek również adekwatny do tego Jak widać nie tylko ja mam takie zdanie na wasz temat. Jakoś inni admini nie mieli do mnie do mnie problemów ani spin wręcz przeciwnie z każdym mialam dobry kontakt i nie było spin, a tu się trafiasz Ty i znowu nie wiadomo co si dzieje. Zacznij się zachowywać jak na admina przystało a nie jak pustak Edit 2. Ty dalej swoje i dalej nic nie rozumiesz... Twoja koleżanka wyszła z lepszą inicjatywa jak Ty przynajmniej ona zrozumiała o co chodzi a Ty dalej zachowujesz się jak dama i nie potrafisz przyznać się do błędu. I nie miałaś ustawionego mikrofonu za głośno tylko po prostu się do niego darlas, i nie obrazam cie tylko widzę jak się zachowujesz i to określam Przypominam Ci, że nie tylko ja mam takie zdanie Edytowane 13 Grudnia 2021 przez czarnaaa Edit - odpowiedz 4 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czarnaaa Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 5 godzin temu, damianmarzec123456 napisał: Potwierdzam adminka ola totalny brak kultury.Ciągłe przeklinanie na mikro.A co do blondii to ona zawsze wszedzie wsadzi "ryja".Taką ma nature poprostu.Potem ktoś do blondii napisze żeby się nie wtrącała w mocniejszych słowch i odrazu banik leci od admina. Dokładnie tak samo skończyło się wczoraj psiapsie od 7 boleści 🤣 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi