Premium Pietrekk90 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 1. Nick: Pietrekk90 2. Kto nadał warna: @ fluxx 3. Czas: 1 Pukt ostrzeżeń 4. Powód: Nie słuszne danie punktów 5. Dowody/SS: Chciałem tylko że by się skończyła ta rozmowa z tym gościem Prowokował @ Blondii , @ Madzia. i wypowiadałem tylko w obronie dziewczyn bo cały czas pił do dziewczyn aż mnie to ruszało bo typ nie zna osób a ocenia czy piszę że Madzia kłamie czy obraża ich przepraszam że napisałem posta ale ta Osoba co prowokował to wszystko ok , heh proszę zdjąć te warny mi i Madzi i Blondi bo zostały z prowokowane tyle .. więcej nie napisze posta jak mnie nie do tyczy wybacz @ fluxx @ fluxx Jeszcze po dniu dajesz warny tak samo mogłeś dać upomnienie bo to 1 nasze takie coś a nie 2 wiem że możesz i chwalenie się na sb że dasz warny to tylko popisujesz się przed osobami to trochę nie na miejscu takie zachowanie Pozdrawiam 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Grudnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi