Gość Blondii Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Nick: Blondii 2. Kto nadał warna: fluxx 3. Czas: 12.12.2021 około pólnocy 4. Powód: nadanie ostrzeżenia 5. Dowody/SS: Tak wiec sprawa wygląda tak, że wypowiedziałam się w temacie skargi. Wiem doskonale, że nie powinnam tego zrobić. Osoba postronna wypowiadająca się pod tą otóż skargą nie raz wspomniała moją osobę,(długo nie reagowałam) ze strony administracji nie było żadnej reakcji, wiec po którymś już " wywołaniu " puściły mi nerwy i napisałam co myśle, niestety jestem tylko człowiekiem... Skarga była otwarta wiecej niz 24, więc mozna domyślic sie ze zadziała tam sie lekka anarchia xd. Po tak długim czasie nagle szanowny kolega Fluxx postanowił zaregować i jak to póżniej chwaląc sie na czatboxie " nadać kilka warnów norma wyrobiona ". . Kolega widze lubi pouczać innych a sam nie świeci przykładem. Oczywiście przyznajac sie wiem ze masz jeszcze jedngo warna niestety z czasów kiedy jeszcze nie miałam Admina i w sumie nie zależało mi. Przez fluxx, 10 godzin temu Post nie wnoszący nic do tematu skargi. /+1 do paska ostrzeżeń. - nie wnoszące było to ze postnowiłeś zaregować w tej skardze tylko po to aby nadać warny a tak kompletnie nie było żadnej reakcji z niczyjej strony. Oczywiście schylam głowę i nie mam zamiaru sie wykłócać, wiem że zawiniłam ale +1 troszke za dużo moim zdaniem akurat w tej sytuacji. Dziekuje Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Blondii Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Grudnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Szanowny kolega fluxx niestety też jest tylko człowiekiem, więc pewnie ma też jakieś inne zajęcia po za forum i mógł nadać warny nawet po dłuższym czasie niż 24h odkąd był otwarty temat, moderatorzy reagują wtedy kiedy widzą jakieś nie odpowiednie sytuacje, nie działa to tak że napisze ktoś nie odpowiedni post i moderator widzi to po 5 minutach, bo moderatorzy nie siedzą na forum 24h i przeglądają też XX różnych innych tematów. 20 minut temu, Blondii napisał: Post nie wnoszący nic do tematu skargi. /+1 do paska ostrzeżeń. - nie wnoszące było to ze postnowiłeś zaregować w tej skardze tylko po to aby nadać warny a tak kompletnie nie było żadnej reakcji z niczyjej strony. Tego nie rozumiem, nie wnoszące było to że postanowił zareagować w tej skardze tylko po to by nadać warny? przecież od tego jest właśnie moderator. Warny za tamte posty dostała piątka osób i wszystkie słuszne, zresztą widać że wtedy między innymi był też Skowron to gdyby Fluxx jakoś nieprawidłowo nadał warny to na pewno by jakoś zareagował. (A jeżeli to co napisał na SB jest Twoim zdaniem nie odpowiednie na zachowanie moderatora to zapraszam do działu skarg) 5 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Grudnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi